user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Front-end developer (JavaScript, Angular, React)

Front-end Developer
Thesio ICT Group B.V.
  • Thesio ICT Group B.V.
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij werken op de mooiste locatie van de Utrechtse Heuvelrug?

We zoeken enthousiaste en leergierige front-end developers met kennis van Javascript, Angular 2 en hoger of React.JS, voor 32 tot 40 uur per week.

Wie zijn wij?
Thesio Software Factory ontwikkelt full-stack applicaties en front-end maatwerk applicaties voor web & mobiel. Wij gaan met de klant in gesprek over de wensen en ontwikkelen de gewenste software met behulp van de Agile / Scrum methode. Naast de ontwikkeling van nieuwe software moderniseren wij verouderde applicaties om deze toekomstbestendig te maken.
Thesio ICT Professionals bemiddelt developers naar uitdagende opdrachten bij vooraanstaande opdrachtgevers. Als developer heb je zelf veel invloed op de opdracht die je gaat doen.
We vormen een hecht team, met veel ruimte voor eigen initiatief. Als organisatie groeien en ontwikkelen we continue. Daarom zijn wij nu dan ook op zoek naar versterking van ons development team.

lees meer

Functie-eisen Wat zoeken wij?
We zoeken energieke collega’s die zowel intern op onze eigen projecten worden ingezet als bij onze klanten op locatie. Dit betekent dat je onderdeel bent van een team professionals dat door heel Nederland projecten tot een goed einde brengt.

Karakter en persoonlijkheid zijn voor ons net zo belangrijk als kennis en opleiding. Wij investeren graag mee in jouw ontwikkeling en opleiding, daarvoor vragen we van je terug dat je over veel enthousiasme en energie beschikt om verder door te groeien als front-end developer.

Wat vinden we dan nog meer belangrijk:
– Je bent enthousiast en leergierig;
– Je bent communicatief vaardig;
– Je woont centraal in het land en bent bereid te reizen;
– Je bent goed in tafelvoetbal :-).

Als front-end developer bij Thesio werk je intern aan eigen projecten, maar ook regelmatig bij onze klanten op locatie, er wordt dan ook van je verwacht dat je snel kunt schakelen. Het betekent natuurlijk ook dat je aan wisselende projecten werkt en daarbij veel kennis en ervaring opdoet in verschillende omgevingen. Dus de uitdaging van steeds weer nieuwe opdrachten en projecten, met daarnaast de voordelen van een vaste baan (met zekerheid) bij een betrokken werkgever. Het beste van twee werelden dus.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Thesio Software Factory levert standaard applicaties en ontwikkelt (Front-end) software op maat voor web & mobiel. Naast de ontwikkeling van nieuwe software moderniseren wij verouderde applicaties om deze toekomstbestendig te maken. Ook ontzorgen we onze klanten door applicaties in beheer te nemen en te onderhouden.

We richten ons primair op de volgende technieken: Angular 2+, .NET, PHP, C#, CSS, JavaScript, NodeJS, VueJS en React. Wij staan natuurlijk wel altijd open voor nieuwe technieken.

Thesio is een middelgroot ICT bedrijf, gelegen op de mooiste locatie van de Utrechtse Heuvelrug.
Informeel, kwaliteit gericht en snel zijn kenmerken van de cultuur binnen Thesio. Dat geldt ook voor onze medewerkers, die voor een groot deel zelf meebeslissen over hun ontwikkeling en groei binnen de organisatie. Het is ook mogelijk om via de Thesio Academy als junior deel te nemen aan een traineeship.

Een persoonlijke, maar resultaatgerichte benadering vinden wij belangrijk. Daarbij komt dat wij ons werk met veel enthousiasme en plezier doen en dat merk je! Vrijheid en plezier kenmerken de sfeer binnen Thesio.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Front-end developer (JavaScript, Angular, React)
Score: 8.9
Stemmen: 30

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Maarn