Vacature Veelzijdige medewerker Servicedesk/Buitendienst in regio Den Bosch

Field (Service) EngineerICT Servicedesk Medewerker
Olyses BV
 • Olyses BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 26 - 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Olyses is op zoek naar een IT’er in de buitendienst die ervaring heeft met het installeren van soft- en hardware op locatie. De functie wordt gecombineerd met een deel van de werktijd op de (telefonische) servicedesk. Wij geloven dat de kruisbestuiving betere dienstverlening voor de klant oplevert.

Voor deze combinatiefunctie zoeken we iemand met een MBO niveau 4 achtergrond en een brede interesse in de automatisering van organisaties in de eerstelijns zorg en het MKB. Dat betekent niet alleen interesse in PC’s en Microsoft-systemen, maar ook kunnen werken met randapparatuur (printers, scanners etc.), met servers en netwerkelementen. Daarnaast werk je een deel van de tijd aan de telefonische servicedesk. Op dat moment ben je verantwoordelijk voor de 1e lijns support op technisch en commercieel vlak en de bijbehorende incidentregistratie en terugkoppeling naar de klant. Daarnaast lever je een bijdrage aan het verder professionaliseren van de servicedesk.

Een stevig kennisniveau op een breed terrein van computers en netwerken vinden we belangrijk, maar even belangrijk vinden we de interesse om te leren en met vasthoudendheid (op analytische wijze) “nieuwe” of onbekende problemen op te lossen.

Wij komen graag in contact met iemand die past bij onze drijfveer om de klant te helpen met zijn/haar probleem en daarmee zorg uit handen te nemen. Ook als we daarbij van ons dagelijkse routines moeten afwijken. Daarbij hoort dat je regelmatig onderweg en bij de klant bent in ons werkveld Zuid Nederland.

lees meer

Functie-eisen
 • ICT-opleiding op MBO 4 niveau;
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • kennis Microsoft Windows/Linux en netwerken;
 • ervaring met VOIP is een pré;
 • rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Olyses BV is een slagvaardig, veelzijdig en flexibel automatiseringsbedrijf dat actief is op het gebied van het beheren en implementeren van ICT infrastructuren en informatiesystemen. We beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van netwerk- en werkplekbesturingssystemen en infrastructuren.

Olyses heeft als kernactiviteit de automatisering van de eerste lijns zorg, zoals huisartsen en apotheken, met klanten in heel zuid Nederland. We zijn thuis in de systemen waar de zorg mee werkt en onze automatiseringsoplossingen kunnen door ons zowel vanaf de grond worden opgebouwd, als worden ingepast in reeds aanwezige automatisering. Service is daarbij het sleutelwoord. We besteden veel aandacht aan onze klant en bij onze klant. Dat doen we ook voor de kleinere aspecten van automatisering, met het besef dat ook kleine problemen de werkprocessen van onze klant kunnen verstoren.

Ons bedrijf zal de komende jaren sterk in ontwikkeling zijn, zowel qua klantenportefeuille als dienstverlening. Die groei geeft ook ruimte voor nieuwe medewerkers die kansen zien om het bedrijf te laten groeien, om daarin een nieuwe rol te ontwikkelen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Marktconform op basis van ervaring
Contactpersoon Dhr. M. Corvers
073-5038335
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rosmalen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rosmalen