Contact

Olyses BV https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/5260070dd69f3af419fc8693dc1213556ede9c9063b4dfde.gif
De Barkentijn 5
5247LC Rosmalen Noord-Brabant NL

073-5038335
Olyses BV
Score: 10.0
Stemmen: 2

Olyses BV

Vacatures & Werken bij Olyses BV

Olyses BV

Olyses BV is een slagvaardig, veelzijdig en flexibel automatiseringsbedrijf dat actief is op het gebied van het beheren en implementeren van ICT infrastructuren en informatiesystemen. We beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van netwerk- en werkplekbesturingssystemen.

Olyses heeft als kernactiviteit de automatisering van de eerstelijns zorg. We werken voor meer dan 150 huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten. Onze klanten bevinden zich overal in zuid Nederland.

We zijn thuis in de systemen waar de zorg mee werkt en onze automatiseringsoplossingen kunnen door ons zowel vanaf de grond worden opgebouwd, als worden ingepast in reeds aanwezige automatisering. Service is daarbij het sleutelwoord. We besteden veel aandacht aan onze klant en bij onze klant. Dat doen we ook voor de kleinere aspecten van automatisering, met het besef dat ook kleine problemen de werkprocessen van onze klant kunnen verstoren.

Ons bedrijf zal de komende jaren sterk in ontwikkeling zijn, zowel qua klantenportefeuille als dienstverlening. Die groei geeft ook ruimte voor nieuwe medewerkers die kansen zien om het bedrijf te laten groeien, om daarin een nieuwe rol te ontwikkelen.

Olyses BV Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures