user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Helpdesk ontgroeid? Project engineer bij OPAL - omg.Nijmegen

Vacature Wijchen

OPAL Associates BV
 • OPAL Associates BV Bedrijfsprofiel
 • MBO / HBO, 1 - 10 jaar ervaring
 • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als project engineer heb je veel contact met onze klanten. Je bent vaak onderweg en werkt bij klanten om systemen werkend op te leveren. Het is heel belangrijk dat je een klantvriendelijke instelling en representatief voorkomen hebt. Het is een veelzijdig technische functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt samen met een team van techneuten met verschillende disciplines. De meeste werkzaamheden zullen op projectbasis uitgevoerd en gepland worden. Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor:
 • Het uitwerken en in teamverband realiseren van oplossingen (hardware/software) voor klanten.
 • Installeren en in bedrijfstellen van systemen bij klanten
 • Meewerken en begeleiden bij het uitrollen van projecten
 • Testen van hardware en software oplossingen
 • Plannen van werkzaamheden en samenwerken met externe bureaus/partners.
Je bent multidisciplinair en houdt van zaken uitzoeken. Je hebt vooral kennis van en ervaring met computers, servers en netwerken. Maar je kunt ook goed overweg met software en database systemen zoals MS-SQL.  Je werkt pro-actief en als het even niet lukt dan ben jij degene die doorzet om de opdracht tot een goed einde te brengen.

lees meer

Functie-eisen De kandidaat beschikt over een MBO+/HBO werk- & denkniveau. Een afgeronde technische opleiding (minimaal MBO niveau 4 of beter). Bijvoorbeeld: Elektrotechnicus, Industriële automatisering, ICT Netwerkbeheer en/of Systeembeheer of Elektrotechniek. Ervaring in een technische ICT functie is vereist zoals bijvoorbeeld op een helpdesk. Het betreft een full-time functie met persoonlijk contact met klanten en leveranciers binnenhuis en buitenhuis. Inzicht, tact en een prettige omgang zijn heel belangrijk voor het goed invullen van de functie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving OPAL Associates BV, onderdeel van de OPAL groep, levert oplossingen voor het automatiseren en optimaliseren van logistieke en operationele processen. Wij leveren hardware en software producten en ontwikkelen eigen (cloud & mobile) software toepassingen. OPAL is een ICT bedrijf en heeft een open en informele organisatiecultuur gericht op prestaties in teamverband. Ons team bestaat uit jonge enthousiaste IT professionals die betrokken zijn bij de onderneming, partners en opdrachtgevers. Wij werken continu aan oplossingen waarmee onze klanten hun operationele en logistieke processen kunnen verbeteren. Wij streven naar een lange termijn relatie met onze klanten, leveranciers, medewerkers en relaties. Kenmerken van onze medewerkers en cultuur zijn eerlijkheid, proactief, sociaal, creatief & positief-kritisch ondersteunend.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info OPAL biedt een interessante functie in een vooruitstrevende en groeiende onderneming met een platte organisatie structuur. Een inspirerende werkomgeving met een hoog eigen verantwoordelijkheidsgehalte en ruimte om je te ontwikkelen tot een professional. Als je bij OPAL werkt, ontvang je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een interessante bonusregeling die gekoppeld is aan de doelstellingen van de organisatie.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Smink
0882353400
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor ICT medewerker in regio Wijchen
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Wijchen