user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Functioneel Beheerder SharePoint

in Zoetermeer

SourceSelect
  • SourceSelect
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Functioneel Beheerder Sharepoint ben je verantwoordelijk voor het inrichten en implementeren van applicaties en workflows, het verzorgen van trainingen, het bieden van 2e/3e lijns gebruikers ondersteuning en het participeren in internationale projecten. 

Als Functioneel Beheerder besteed je enerzijds je tijd aan lokaal SharePoint-beheer. De focus ligt hierbij op het aanbrengen van functionaliteiten op verzoek van medewerkers en leidinggevenden, het trainen van gebruikers en key users, het onderhouden van Infopath-formulieren en het bieden van MS Office 365-oplossingen. Na het inventariseren van de wensen en de eisen maak je analyses en doe je verbetervoorstellen. Vervolgens ontwikkel, implementeer, test en beheer je de applicaties. 
Het andere deel van je werkzaamheden bestaat uit het realiseren van internationale projecten. Zoals de ontwikkeling van een nieuwsportaal, teamsites, projectensites en workflows. Je geeft hierover advies, je maakt projectplannen, je voert ICT-oplossingen in en je houdt de projectdocumentatie bij. 

Als Functioneel Beheerder SharePoint weet je een goede balans te houden tussen de wensen van de gebruikers en de technische mogelijkheden. Daarvoor is het van belang dat je je expertise inbrengt, kunt meedenken met de eindgebruiker en het bedrijfsbelang in het oog houdt.

lees meer

Functie-eisen Als Functioneel Beheerder Sharepoint voldoe je aan de volgende vereisten:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring met het beheren van een Sharepoint omgeving
  • Minimaal 2 jaar ervaring met SharePoint, Infopath en Microsoft Office 365
  • Ervaring met SQL, Visual Studio en .NET is een pré
  • Nederlands en Engels in woord en geschrift

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in veiligheids- en medische technologiën en levert producten voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens. Zij bieden oplossingen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, brandweer en de chemische industrie. De organisatie in Nederland bestaat uit ca. 500 medewerkers.

In Duitsland zit het moederbedrijf. Als Sharepoint beheerder heb je hier veel mee te maken. De IT afdeling bestaat uit een IT manager een CRM beheerder, applicatiebeheerder en 2 systeem-/werkplekbeheerders. Ter vervanging van de vertrokken SharePoint beheerderis men nu op zoek naar een nieuwe medewerker. De servicedesk opereert vanuit Spanje.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren in de buurt is mogelijk en is gratis.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.200 - € 3.600 p/m