user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Systeembeheerder Microsoft

in Rotterdam

SourceSelect
 • SourceSelect
 • MBO niveau 3 of hoger
 • 3 - 10 jaar ervaring
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Functie omschrijving: Systeembeheerder Microsoft

Als Systeembeheerder Microsoft ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een hoge beschikbaarheid van de infrastructuur en het applicatielandschap, door middel van het uitvoeren van technisch beheer, het oplossen van storingen en het vervullen van een rol in ICT projecten die direct of indirect van invloed zijn op de state-of-the-art ICT infrastructuur en applicatielandschap. Als Systeembeheerder ligt de nadruk op System Center Configuration Manager en op het beheren van het twin datacenter op basis van Microsoft technologie (Hyper-V) en Cisco UCS/Nexus. Je voert 3e lijns incident en problem management uit, en change&release management.

Daarnaast zul je je in de breedte bezighouden met de overige infrastructuur, in samenwerking met de andere 5 systeembeheerders. Je bent bereid om mee te draaien in het standby-rooster (avonden en weekenden) en mee te werken in maintenance windows (1 keer per maand in het weekend).
Bedrijfsprofiel: Systeembeheerder Microsoft

Als Systeembeheerder Microsoft kom je te werken in een innovatieve onderneming gericht op de zakelijke dienstverlening gevestigd in Rotterdam.

De IT afdeling IT is vernieuwend, innovatief en er wordt gewerkt met de nieuwste tools en technieken, zoas Microsoft Azure, Windows 2012R2, Office365, Palo Alto, etc.Het team bestaat uit12 medewerkers. Hieronder valt Management, 2e lijns support, Technisch applicatiebeheer en Systeembeheer. De 1e lijns servicedesk is uitbesteed. De afdeling heeft een Rotterdamse mentaliteit van werken: handen uit de mouwen steken. Naast werksfeer wordt veel aandacht besteed aan vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Er is volop mogelijkheid voor het volgen van gerelateerde trainingen en cursussen. De dresscode is business casual. Openbaar vervoer is op loopafstand en er zijn voldoende parkeergelegenheden in de buurt.
Functie eisen: Systeembeheerder Microsoft

Als Systeembeheerder Microsoft ben je gedreven, innovatief, ondernemend en ambitieus. Kwaliteit staat bij jou voorop en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een functie als systeembeheerder;
 • Ruime ervaring met het Microsoft Windows Operating System, minimaal vanaf Windows Server 2008, aantoonbaar met een MCSE certificeringen en/of ervaring;
 • Ruime ervaring met SCCM System Center Configuration Manager (Operating System-, update- and software-deployment) is een vereiste;
 • Enige ervaring met (Cisco routing & switching), Firewall (Palo Alto);
 • Enige ervaring en kennis van/met Storage (NetApp of Commvault).

Arbeidsvoorwaarden: Systeembeheerder Microsoft

Als Systeembeheerder Microsoft kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:
 • Salaris tussen €3500,- en €4000,- (obv 40 uur);
 • 8% Vakantiegeld
 • Reiskostenregeling
 • Premievrij pensioen;
 • Bonusregeling;
 • Royaal opleidingsbudget!
 • Etc.


Copyright: SourceSelect

lees meer

Functie-eisen Als Systeembeheerder Microsoft ben je gedreven, innovatief, ondernemend en ambitieus. Kwaliteit staat bij jou voorop en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria; * HBO werk- en denkniveau; * Minimaal 3-5 jaar ervaring in een functie als systeembeheerder; * Ruime ervaring met het Microsoft Windows Operating System, minimaal vanaf Windows Server 2008, aantoonbaar met een MCSE certificeringen en/of ervaring; * Ruime ervaring met SCCM System Center Configuration Manager (Operating System-, update- and software-deployment) is een vereiste; * Enige ervaring met (Cisco routing & switching), Firewall (Palo Alto); * Enige ervaring en kennis van/met Storage (NetApp of Commvault).

lees meer

Bedrijfsomschrijving SourceSelect is een recruitmentbureau, gericht op het bemiddelen van IT professionals voor vaste banen.Met ervaring in recruitment en specifiek binnen het IT vakgebied, werven wij voor kleine en grote organisaties. Wij bemiddelen diverse IT professionals, van systeembeheerder tot senior programma manager, van specialist tot generalist. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@sourceselect.nl.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.300 p/m