user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Systeembeheerder Managed Services

SysteembeheerderSCCM
Human Source Group
 • Human Source Group
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Systeembeheerder Managed Services ben je verantwoordelijk voor de optimale beschikbaarheid van de systemen. Daartoe zorg je voor het uitvoeren van onderhoud, het tijdig herkennen en oplossen van storingen en het leveren van 3e-lijns ondersteuning. 

Daarnaast zul je een deel van je tijd bezig zijn met het in kaart brengen van de huidige functionaliteiten en applicaties en het herinrichten en uitfaseren van diverse systemen. Je plant, coördineert en implementeert de verschillende genomen maatregelen. Het uitvoeren van deze werkzaamheden is zeer divers en men verwacht een hoge mate van creativiteit en inlevingsvermogen. 

Je bent in staat om breed naar de organisatie te kijken en om te voldoen aan de wensen van de gebruikers. Je denkt actief mee, kijkt kritisch en komt met verbetervoorstellen om de kwaliteit van het systeembeheer in de meest brede zin van het woord te verbeteren.

lees meer

Functie-eisen Als Systeembeheerder Managed Services voldoe je aan de volgende criteria:
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring als systeembeheerder
 • Aantoonbare- en actuele kennis van Microsoft
 • Bij voorkeur in het bezit van een of meerdere Microsoft certificaten (MCITP – MCSA – MCSE – MCTS)
 • Kennis van VMware, Hyper-V, Citrix, SCCM, SCOM en/of Exchange
 • Ervaring met projectmatig werken en beschikt over een servicegerichte en kwaliteitsbewuste instelling.
 • Nederlands en Engels in woord en geschrift

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als Systeembeheerder Microsoft/SCCM kom je te werken bij een IT Service Provider, gevestigd nabij Schiphol. De afdeling Manged Services bedient klanten met een gemiddelde grote van zo'n 400 man. Het professionele team werkt met veel plezier en toewijding aan innovatie ICT-oplossingen voor hun klanten. Om innovatief te zijn en vooral te blijven, werkt men nauw samen met partners als Microsoft, HP en Citrix. De organisatie kenmerkt zich door een menselijke manier van zaken doen. Zij vinden het belangrijk dat werknemers zich kunnen ontwikkelen. Je krijgt dan ook de nodige trainingen en begeleiding. De sfeer is ongedwongen en informeel. De organisatie ligt op nabij openbaar vervoer. Parkeren kan gratis rondom het gebouw.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.400 - € 4.100 p/m
Systeembeheerder Managed Services
Score: 8.6
Stemmen: 22

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Schiphol