user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medior Applicatiebeheerder voor een informele accountancy organisatie

in Boskoop

Human Source Group
 • Human Source Group
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Applicatiebeheerder Accountancy kom je te werken in een organisatie die onderdeel is van één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties. Vanuit meerdere vestigingen in Nederland ondersteunen circa 700 medewerkers de klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken.

De IT afdeling bestaat uit 9 FTE, waaronder 4 applicatiebeheerders, elk met een eigen aandachtsgebied. Zo zou jij je kunnen gaan richten op Business Intelligence. Waaronder het beheer van de Qlikview BI omgeving. Maar ook het ontwikkelen van rapportages en data-ontsluiting vanuit andere applicaties (zoals Dynamics365, Unit4, AFAS)..

Doordat het team relatief klein is heb je een breed takenpakket en een grote verantwoordelijkheid. Eigen initiatieven en ideëen worden daarom ook erg op prijs gesteld. Het team is hecht en de sfeer is ongedwongen en informeel. Ook de dresscode is informeel. De gemiddelde leeftijd van het team ligt rond de 35 jaar. Jouw werkplek is op nog geen 5 minuten loopafstand van nabijgelegen winkels, maar ook het openbaar vervoer is om de hoek. Parkeren in de buurt is mogelijk en is gratis.

lees meer

Functie-eisen Als Applicatiebeheerder Accountancy heb je ervaring met Microsoft Dynamics (of aanverwante pakketten), BI reporting tools en/of ervaring binnen de accountancy. Je voldoet tenminste aan 2 van deze 3 zaken. Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria:
 • Een HBO/Bachelor opleiding in de richting van bedrijfskundige informatica/applicatiebeheer.
 • Een aantal jaar relevante werkervaring als applicatiebeheerder.
 • Ervaring van Microsoft Dynamics en/of de PSA Suite van Assistance Software is een pré
 • Kennis van toepassingen die in de accountancy veel gebruikt worden is een pre (Exact, Afas, Unit4, etc.). 
 • Kennis van BI tooling, zoals, zoals Qlikview en PowerBI zijn een pre. 
 • Ervaring met integratie van softwarepakketten, liefst ook met SaaS toepassingen. 
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als Applicatiebeheerder Accountancy kom je te werken in een organisatie die onderdeel is van één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties. Vanuit meerdere vestigingen in Nederland ondersteunen circa 700 medewerkers de klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken.

De IT afdeling bestaat uit 9 FTE, waaronder 4 applicatiebeheerders, elk met een eigen aandachtsgebied. Zo zou jij je kunnen gaan richten op Business Intelligence. Waaronder het beheer van de Qlikview BI omgeving. Maar ook het ontwikkelen van rapportages en data-ontsluiting vanuit andere applicaties (zoals Dynamics365, Unit4, AFAS)..

Doordat het team relatief klein is heb je een breed takenpakket en een grote verantwoordelijkheid. Eigen initiatieven en ideëen worden daarom ook erg op prijs gesteld. Het team is hecht en de sfeer is ongedwongen en informeel. Ook de dresscode is informeel. De gemiddelde leeftijd van het team ligt rond de 35 jaar. Jouw werkplek is op nog geen 5 minuten loopafstand van nabijgelegen winkels, maar ook het openbaar vervoer is om de hoek. Parkeren in de buurt is mogelijk en is gratis.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.500 p/m
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32 uur werken is ook bespreekbaar al heeft 40 uur de voorkeur
Medior Applicatiebeheerder voor een informele accountancy organisatie
Score: 8.4
Stemmen: 37

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Boskoop