user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Scrum Master met coachende vaardigheden

in Amsterdam

Human Source Group
 • Human Source Group
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Scrum Master kom je terecht op de afdeling die zich bezig houdt met security en informatiebeveiliging binnen de organisatie. Op een innovatieve wijze werkt men aan oplossingen op het gebied van information security.Als Scrum Master ben je in het team het geweten van de Agile mindset. Je zorgt voor een vlekkeloos scrum proces, faciliteert het teamproces en coacht 2 teams (waarvan een aantal collega's off shore in India) op agile werken. Door jouw inbreng functioneren de teams optimaal en wordt er uitstekend samengewerkt. 

Als Scrum Master faciliteer, enthousiasmeer, begeleid en coach je de zelfstandig werkende teams. Je houdt de performance doelstellingen voor ogen en zorgt voor de randvoorwaarden die een team optimaal kunnen laten presteren. Je hebt een drive om te verbeteren en weet deze drive ook over te brengen op je team.Je zorgt ervoor dat alle standaard scrum events op een goede manier verlopen (daily stand-ups, refinement sessies, retrospectives, planningssessies en planning pokermomenten). Als Scrum Master bescherm je, samen met je Product Owner, het team tegen ongewenste inmenging van buiten en zorg je ervoor dat de sprints succesvol worden afgerond. Daarnaast stimuleer je multiskilled werken van de teammembers, verbeter je de scrum werkwijze en laat je de verschillende teams goed met elkaar samenwerken.Je bent de rechterhand van de Engineering Lead in het zorgen voor een goede team dynamiek en de juiste focus op delivery.
Je weet goed te schakelen met de mensen in je teams in Nederland en India en weet er ondanks deze afstanden een echt team van te smeden. Los van al je dagelijkse taken draag je actief bij aan de ontwikkeling van het agile gedachtegoed binnen de organisatie.

lees meer

Functie-eisen Als Scrum Master bezit je met name goede people management skills. Men zoekt naar een professional met een passie voor IT die in staat is zijn of haar team beter te laten presteren en renderen. Je bent creatief en hebt ervaring met groepsdynamiek, in een rol als coach. Je bent gericht op verandering en in staat om deze verandering te realiseren. Je brengt mensen samen en zorgt ervoor dat zij in een veilige omgeving met elkaar resultaten kunnen behalen, maar zeker ook fouten mogen maken. Door jouw actieve coaching breng je individuen en de teams naar een hoger plan. Daarnaast voldoe je aan de volgende vereisten:
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Scrum Master
 • Ervaring met het faciliteren, maar ten dele ook coachen van een team
 • PSM I of II Certificering
 • Kennis en ervaring van/met meerdere Agile benaderingen (Kanban)
 • Affiniteit met IT Security is een pré
 • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als Scrum Master kom je terecht op de Security afdeling van de organisatie. Deze afdeling, Corporate Information Security Office (CISO) genaamd, is een afdeling die bestaat uit ongeveer 350 hoog opgeleide en gespecialiseerde professionals, werkend aan alle aspecten van information security in alle delen van de organisatie. Het Identity en Access Management (I&A) team waarvoor je komt te werken, telt ruim 100 medewerkers, kent een internationale sfeer - de voertaal is vaak Engels -, werkt intensief samen met business, IT en andere CISO afdelingen en maakt nadrukkelijk ruimte voor (onderlinge) kennisdeling. Het is een inspirerende omgeving waarin je je information security hart kunt ophalen, zowel inhoudelijk als qua sfeer. De interne klant zien de afdeling CISO en I&AM steeds meer als business partner en vertrouwt op hun analyses en adviezen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 45.000 - € 60.000 p/j
Scrum Master met coachende vaardigheden
Score: 9.3
Stemmen: 25

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam