user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Beheerder Office365

in Den Haag

Human Source Group
 • Human Source Group
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Goede informatievoorziening is voor de organisatie enorm belangrijk. Daarbij veranderen technologiën zeer snel. Onze opdrachtgever gaat graag mee in dergelijke ontwikkelingen en daarbij hebben zij medewerkers nodig die hen helpen om deze nieuwe wereld van steeds verdergaande digitalisering optimaal te benutten.

Dit betekent voor jou een rol waarin je enerzijds bezig bent met het "standaard" 2e/3e lijns functioneel beheer, van incidenten tot major changes. Anderzijds verwacht men veel ondernemerschap en eigen initiatief van jou, wat betekent dat je continu kijkt naar wat er speelt in de markt. Welke technologiën zijn daarbij interessant en wat heeft dat voor impact op de organisatie zijn vraagstukken waar je je veelal mee bezig houdt. Bijkomend voordeel daarbij is dat onze opdrachtgever een preferred partner van Microsoft is. De organisatie werkt derhalve met de nieuwste Microsoft (cloud) tools en technieken. Denk hierbij aan Azure, Office365, Dynamics365, Sharepoint Online, etc.
Omdat onze klant recentelijk gestart is met de transitie naar Microsoft Cloud Solutions is men op zoek naar een Functioneel Beheerder/Consultant die ervaring heeft met MS Cloud oplossingen, iemand die het een uitdaging vindt om vooral vanuit de positie van de gebruiker te denken over verbetering van de informatievoorziening ten aanzien van rapportages, documenten, dashboards en BI mogelijkheden.

Een deel van jouw taken bestaat daarbij uit:
 • Zorgdragen voor en beheren van de ontwikkeling van alle in gebruik zijnde tools.
 • Onderhouden van contacten met leveranciers op basis van partnership.
 • Het beoordelen van de mogelijkheden van bestaande of nieuwe tools en het adviseren over toepassingsmogelijkheden.
 • Het ondersteunen en adviseren van collega’s bij alle voorkomende vragen die zij hebben over de bestaande informatie mogelijkheden.

lees meer

Functie-eisen Als Functioneel Beheerder Microsoft Cloud Solutions ben jij iemand die complexe vraagstukken oppakt, analyseert en met concrete oplossingen komt. Je bent enthousiast en energiek en hebt een intrinsieke behoefte om gebruikers in alle lagen van de organisatie verder te helpen! Daar waar nodig ben je bereid een een stapje harder te lopen. Je bent resultaatgericht, je kunt goed samenwerken, maar bent tegelijkertijd zelfstandig. Daarbij voldoe je aan de volgende criteria:
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare omgeving
 • Ervaring met Office365 en Sharepoint
 • Ervaring met Dynamics365 is een pré
 • BISL en/of ITIL certificering is een pré
 • Engels en Nederlands in woord en geschrift
 • Bereidheid om incidenteel (internationaal) te reizen
 • Rijbewijs B

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als Functioneel beheerder Microsoft Cloud Solutions kom je terecht bij een snel groeiende organisatie die actief is in keuringen en inspecties. Jouw rol als Functioneel Beheerder binnen deze organisatie bied je voldoende mogelijkheden om je binnen het MS Cloud domein te ontwikkelen. Je komt terecht in een team van 30 professionals, van servicedesk medewerkers tot functioneel beheerders, maar ook infrastructuur specialisten en MS Dynamics specialisten. De sfeer op de afdeling is het best te typeren als ondernemend en proactief. Men is recht voor z'n raap en men zegt waar het op staat. De locatie bevindt zich in de buurt van openbaar vervoer en qua parkeren zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m
Functioneel Beheerder Office365
Score: 8.2
Stemmen: 27

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag