Vacature Applicatiebeheerder (gericht op EPD), N-Limburg, GGZ, 32-36 uur

in Venray

FPC De Rooyse Wissel
  • FPC De Rooyse Wissel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving De Rooyse Wissel is een centrum voor forensische psychiatrie in Venray. We verplegen en behandelen patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Vaak hebben de patiënten een tbs-maatregel, soms een andere strafrechtelijke maatregel of een civielrechtelijke maatregel. Het doel van de behandeling is het risico op een (nieuw) ernstig delict te verminderen. Ruim 400 medewerkers leveren hoogwaardige klinische en transmurale zorg en behandeling aan onze patiënten.

Forensisch psychiatrische polikliniek de Horst (Tegelen en Maastricht) en het Werkhuis (Venray) zijn onderdeel van de Rooyse Wissel. Samen met Stichting Ottho Gerhard Heldring en Ambulatorium (Zetten), Bijzonder Jeugdwerk (Deurne) en Pactum (Arnhem) vormen we de CONRISQ Groep.

De afdeling I&A ondersteunt het primaire proces, gericht op de in- en externe informatievoorziening rondom de behandeling van tbs-patiënten. De ondersteuning van het primaire proces komt vanuit een klantgerichte gedachte tot stand, waarbij gewaarborgd wordt dat verstrekte informatie en diensten voldoen aan de huidige kwaliteitsnormen van informatieverzorging. Hierbij maken wij gebruik van producten van Citrix, VMware en Microsoft.

Applicatiebeheerder (gericht op EPD)
(32 - 36 uur)

Functie-inhoud:
- Het zorgen voor het goed functioneren van de geautomatiseerde systemen door middel van het beheer van de softwaretoepassingen binnen de organisatie;
- Het lokaliseren en oplossen van storingen;
- Het leveren van een bijdrage bij het verder ontwikkelen van softwaretoepassingen van voornamelijk EPD;
- Het bieden van (technische) ondersteuning aan gebruikers;
- Het onderzoeken en uittesten van softwaretoepassingen;
- Het adviseren bij de aanschaf van nieuwe software, rekening houdend met het licentiebeleid;
- Het opstellen van procedures en instructies.

lees meer

Functie-eisen - Je beschikt minimaal over een MBO 4 opleiding richting informatica, aangevuld met relevante cursussen op het gebied van automatisering;
- Je hebt enkele jaren werkervaring in het vakgebied;
- of
- Brede kennis en ervaring op het gebied van softwaretoepassingen;
- Kennis van de (Forensische) Geestelijke Gezondheidszorg strekt tot aanbeveling waaronder kennis van DB(B)C;
- Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen met betrekking tot het vakgebied; Business Intelligence, Datawarehouse (Kimball, Inmon), SQL-server, TSQL, Reporting services, Business Process Redesign;
- Bij voorkeur specifieke kennis van het XMcare EPD;
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
- Je hebt sterk analytisch vermogen;
- Je bent bereid om incidenteel buiten kantoortijd te werken;
- Er is een lichte voorkeur voor een maximale reistijd van een uur.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Rooyse Wissel is een centrum voor forensische psychiatrie in Venray. We verplegen en behandelen patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Vaak hebben de patiënten een tbs-maatregel, soms een andere strafrechtelijke maatregel of een civielrechtelijke maatregel. Het doel van de behandeling is het risico op een (nieuw) ernstig delict te verminderen. Ruim 400 medewerkers leveren hoogwaardige klinische en transmurale zorg en behandeling aan onze patiënten.

Forensisch psychiatrische polikliniek de Horst (Tegelen en Maastricht) en het Werkhuis (Venray) zijn onderdeel van de Rooyse Wissel. Samen met Stichting Ottho Gerhard Heldring en Ambulatorium (Zetten), Bijzonder Jeugdwerk Brabant (Deurne) en Pactum (Arnhem) vormen we de CONRISQ Groep.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

CAO GGZ schaal 45 minimaal 2131,- maximaal 3007,- bruto per maand fulltime
Applicatiebeheerder (gericht op EPD), N-Limburg, GGZ, 32-36 uur
Score: 7.8
Stemmen: 2

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Venray