Contactgegevens

Ixly https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ixly_logo_for_web.png
Smart Businesspark C 4
3526KL Utrecht Utrecht NL

0884959000
Ixly
Score: 10.0
Stemmen: 3

Ixly

Smart Businesspark C 4, Utrecht

Ixly

Ixly, for a change.

Ixly helpt u betere beslissingen nemen. Met onze webapplicaties bieden wij ondersteuning bij vragen als:

* Welke baan past bij mij?
* Wie past bij onze organisatie?
* Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?
* Welke studie zal ik kiezen?
* Hoe kan ik ons team versterken?

Wij zijn opgericht in 2005. Ons team bestaat uit adviseurs en ontwikkelaars, waaronder AO- psychologen, wiskundigen en programmeurs.
Klanten zijn onder meer het UWV, Randstad, grotere organisaties en kleine tot middelgrote adviesbureaus. Ixly is ISO-9001 gecertificeerd.
Regelmatig voeren wij onderzoek uit. Deels is dit autonoom onderzoek voor de ontwikkeling en validering van onze testen. Daarnaast voeren wij in opdracht onderzoek uit naar wat organisaties effectief maakt en werken wij projectmatig samen met universiteiten en hogescholen aan deze vraagstukken.

Werken bij Ixly? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
5 vervulde ICT vacatures
(Technisch) Applicatie Beheerder in Utrecht (vervuld)
Ixly Je werkt aan een aantal webapplicaties zoals www.easy360.nl en www.test-toolkit.nl. Daarnaast krijg je verantwoordelijkheid over het beheer van over enkele eigen, nieuwe ..
Ruby on Rails Ontwikkelaar (medior) in Utrecht (vervuld)
Ixly Ben jij die echte allround programmeur die al van jongs af bezig is met programmeren? Dan kunnen wij jou een hele leuke dynamische baan aanbieden! Samen met ..
Ruby on Rails Developer | Interessante Webapplicaties | Utrecht (vervuld)
Ixly Ben jij die echte allround programmeur die al van jongs af bezig is met programmeren? Dan kunnen wij jou een hele leuke dynamische baan aanbieden! Samen met ..
Ruby on Rails developer (vervuld)
Ixly Ben jij die echte programmeur die al van jongs af bezig is met programmeren? Toen HTML/Javascript en nu lekker bezig met bijvoorbeeld Ruby on Rails, PHP, C++ of Java? Dan ..
(junior) Applicatiebeheerder met Social Media affiniteit (vervuld)
Ixly Je bent betrokken bij de ontwikkeling en beheer van onze internet applicaties. Zie www.ixly.nl voor onze huidige producten. Alle onderdelen van applicatie beheer zullen de ..
Bekijk ICT vacatures