user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature MedITall zoekt support engineer!

Vacature Alkmaar

MedITall, Medical IT Solutions
 • MedITall, Medical IT Solutions Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen?
Jij bent het eerste aanspreekpunt en de redder in nood voor onze opdrachtgevers. Dit zijn specialisten in de (mond)zorg en dus over het algemeen geen IT’ers die bellen met allerlei IT problemen. Jij luistert goed naar wat ze vragen en komt er vlot achter waar het probleem ligt. Soms fix je de configuratie voor hun routers, firewalls of wifi  soms help je ze met de installatie of onderhoud van hun werkstations. Natuurlijk help je ook met alle andere IT-vragen. Samen met onze opdrachtgevers en collega’s denk jij na wat beter, sneller of efficiënter kan. Dit doe je ook af en toe in de nooddienst.
 

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Wij zijn een bedrijf dat opereert vanuit idealen. Optimisme, respect en transparantie zijn voor ons de belangrijkste. Als team zijn wij open en eerlijk naar elkaar. Afspraak is bij ons ook echt afspraak en voor onze groei hebben we best wat extra moeite over. Even doorwerken mag geen probleem zijn. Wij beschouwen ieder teamlid als een essentieel deel van het grotere geheel, daarom moet je je kunnen herkennen in onze kernwaarden.

Toch een lijstje harde eisen;
 • Afgeronde MBO richting ICT
 • Dit is de eerste of tweede stap in je carrière (ongeveer 1 tot 5 jaar ervaring)
 • Je weet waar je het over hebt en bent leergierig
 • Je hebt kennis van Outlook en Office 365
 • Windows heeft geen geheimen voor je
 • Je snapt de basis van VoIP en Hyper-V
 • Bij voorkeur ben je woonachting in de omgeving van Alkmaar

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn MedITall, dé ICT specialisten voor de zorg! Autoriteit in medische ICT oplossingen. Vanuit de passie voor logica en techniek geboren, met de ambitie om iets moois bij te dragen. Een groeiende club gedreven ICT professionals, die met hun expertise een betekenisvolle bijdrage leveren aan ruim 1000 werkplekken van zorgprofessionals, en alleen voor het beste gaan.

Vanuit Alkmaar werken we door het hele land. Van netwerkinstallatie tot VoIP, tot specialistische medische hard- en software. Altijd zorgend voor de optimale ICT structuur, veiligheid en ervaring voor onze klant.

MedITall maakt onderdeel uit van Being, een ondernemersnetwerk van ambitieuze bedrijven, ieder met eigen focus. Alle deelnemers zijn verbonden door kernwaarden waardigheid en ambitieuze groei. We zijn dan ook niet zomaar een bedrijf, je komt in een hechte club waar we ons steentje willen bijdragen aan een mooier economie, samen met jou!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een hecht team. Werken voor een snel groeiende organisatie die is verbonden in twee kernwaarden; Waardigheid en Ambitieuze groei. Onze markt vraagt om constante ontwikkeling, een mooie plek dus om je de specialiseren natuurlijk bieden we daar opleidingsmogelijkheden voor. Goede mensen honoreren we met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wil jij net als wij trots zijn op je werk en heb jij het lef om net iets verder te denken dan de rest?

Join us!

En nu?
Hebben we je geraakt, aangesproken? Laat ons dat weten. Stuur een kort en bondige motivatie en een heldere CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. t.a.v. Lisa Heinen.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Lisa Heinen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Helpdeskmedewerker in regio Alkmaar
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Alkmaar