Vacature Database Engineer – Infrastructure Engineer - Tilburg

Tilburg

Transsmart
  • Transsmart
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij werken bij dé Europese leverancier van Cloud Delivery Management Software? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Infrastructure and Database Engineer. Ben je iemand die weet wat High Available écht betekent, die passie heeft om systemen 24/7 hands-off te laten draaien, die kickt op het succesvol afhandelen van piekvolumes en die tevens vooruit kijkt naar de systemen van de toekomst? Dan ben jij wellicht diegene die ons kan helpen onze internationale groeiambities waar te maken!

Wat ga je bij ons doen?                                                                                
In deze uitdagende functie werk je vanuit ons kantoor in Tilburg, gecombineerd met thuiswerk. Je bent onderdeel van het IT Engineering & SysOps team en rapporteert aan de Engineering Manager.
Je bent een vast onderdeel van het IT team en volgt alle onderwerpen op die gerelateerd zijn aan infrastructuur, applicatiebeheer, databases en monitoring. Je focus zal liggen op de beschikbaarheid en performance van alle onderdelen in onze OTAP straat, inclusief het noodzakelijke geplande onderhoud en upgrades.
Waar nodig ontwikkel je mee aan de onderdelen van ons platform of aan monitoringtools om dit doel te bereiken.
Je zet je volledig in om samen met je collega's van andere afdelingen onze dienst verder uit te bouwen zodat 500.000 zendingen per uur verwerken binnenkort geen utopie meer is. Je voelt dat schaalbaarheid en een robuust en fail-safe systeem voor ons essentieel is.

lees meer

Functie-eisen We zoeken een energieke collega die snapt waarom wij gaan voor first-time-right deployments binnen ons SaaS-platform.
Bij voorkeur heb je een HBO-opleiding ICT afgerond en heb je 3-5 jaar werkvaring in een soortgelijke functie. Je bent iemand die zowel met software als met hardware overweg kan. Je hebt een all-round interesse voor coderen, servers en databases. Enkele jaren ervaring in Java, Linux en MySQL is een grote plus. Gezien het internationale karakter van ons team, onze hosting provider én ons Zweedse moederbedrijf gaan we ervan uit dat de Engelse taal geen enkel probleem voor je is.
Qua persoonlijkheid ben je vasthoudend, daadkrachtig en stressbestendig. Je kunt goed samenwerken en communiceren. Tegelijkertijd ben je ook creatief in het vinden van structurele oplossingen. Je hebt doorzettingsvermogen, analytisch inzicht en gevoel voor humor. Omdat het tempo hoog is, gaan we ervan uit dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving en gewend bent zelfstandig en soms onder (tijds)druk te werken. Kortom, je laat je niet gek maken!

Wat bieden wij jou?
Wij zijn een jonge, informele en groeiende organisatie waarin je veel vrijheid krijgt en waar eigen initiatief van je verwacht wordt. Er zijn voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Transsmart of de Unifaun Group.
Uiteraard worden je werkzaamheden beloond met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op jouw (werk)ervaring.
·          Full time contract;
·          Marktconform salaris;
·          Vers fruit;
·          Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
·          Een uitstekende pensioenregeling;
·          Laptop en mobiele telefoon;
·          25 vakantiedagen.

Enthousiast?
We komen graag met jou in contact! Als snelgroeiende internationale organisatie houden we (vanzelfsprekend) van diversiteit en maken absoluut geen onderscheid als het gaat over afkomst, huidskleur of geaardheid. Het is je persoonlijkheid die het verschil maakt in ons team!
Solliciteren kan door het versturen van je sollicitatie via deze sollicitatielink: https://tool2mat.ch/f775d8e6
Heb je nog vragen? We vertellen je graag meer over de functie en de organisatie Transsmart. Neem gerust contact op met Steven Luyckx (Engineering Manager) via +31 6 3179 7913.
 
Over Transsmart
Transsmart (www.transsmart.com) is onderdeel van de Unifaun-familie: leider op het gebied van Cloud Delivery Management oplossingen op de Nordic-markt met vestigingen in Nederland, België, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken en Polen. Samen bedient de groep wereldwijd meer dan 100.000 klanten en verwerken we jaarlijks circa 300 miljoen pallets en pakketten in onze systemen.
Transsmart is gekoppeld met meer dan 400 post- en pakket- carriers en biedt hiermee meer dan 5.000 verschillende carrierservices. De meeste klanten zijn gevestigd in de Benelux, Duitsland en de UK en samen versturen zij van- en naar ruim 150 landen wereldwijd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: SaaS, infrastructure, database, engineering, software, MySQL, Java, Linux, Kibana, Datadog, ElasticSearch, HA, 24/7, ontwikkeling, logistics, logistiek, full-time, 40 uur, HBO, Tilburg, Nederland

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Tilburg