user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Accountmanager

ICT Accountmanager
Global-e Datacenter BV
 • Global-e Datacenter BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Global-E Datacenter (Rijen) is op zoek naar een Accountmanager. De fundering voor een geheel nieuw datacenter is klaar wat betekent dat wij op zoek zijn naar een zelfstandige Accountmanager die op een positieve manier wil bijdragen aan onze verdere groei!

Jouw missie
Onze business kan niet op basis van quick sales bestaan en is te duiden als het aangaan en behouden van langdurige relaties.
Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van ons klantenbestand (new business) en het onderhouden van een goed contact met onze bestaande relaties. Je bent energiek, hebt een duidelijk doel voor ogen en laat je hier niet van afleiden. Het vinden en bestendigen van klantenrelaties ervaar je als “de kick van het scoren”, het zit in je bloed en zonder is het leven saai.

Samen met de Directeur worden de sales doelstellingen bepaald, waarna je er zelfstandig mee aan de slag gaat. Acquisitie vindt o.a. plaats door middel van netwerken en het bezoeken van potentiele en bestaande klanten. Daarnaast geef je rondleidingen en/of presentaties aan geïnteresseerden.
Het uitwerken en opvolgen van offertes behoort ook tot jouw taken en je bent klanten altijd behulpzaam bij vragen en/of problemen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en komt zelf met ideeën voor de sales en marketing.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde HBO-opleiding in een commerciële richting;
 • Ruime werkervaring in soortgelijke functie;
 • Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden;
 • Grote mate van zelfstandigheid en een goed gevoel voor dienstverlening;
 • Affiniteit met en kennis van datacenters is een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Global-E Datacenter is actief in de driehoek Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven. Als zelfstandige business unit zijn wij gelieerd aan Global-E dat al dertig jaar een begrip is in de regio. In ons Datacenter - carrier-neutraal met een eigen glasvezelring en met de beste verbindingsmogelijkheden in het zuiden van het land - bieden wij onze klanten de beste server- en netwerkapparatuur, 100% veilig, ruim, koel en 99,99% uptime-garantie. Het Datacenter heeft twee dichtbij elkaar gelegen locaties en ons succes wordt ondersteund door een ISO-27001 certificering. De klanten die met ons een langdurige relatie aangaan kiezen voor ons omwille van onze professionaliteit, klantgerichtheid, flexibiliteit. Daarnaast hebben we een gezellige Brabantse doe-cultuur!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Onze bedrijfscultuur is informeel, open en gericht op innovatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Wij moedigen medewerkers aan om initiatief te nemen en te komen met nieuwe ideeën. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en bieden een salaris conform je kennis- en werkervaring.

Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten woonachtig in Midden-Brabant.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ronald Voermans, directeur Global-e Datacenter, via telefoonnummer 0161-888874.

Primatch ondersteunt bij de werving van deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Tessie Molkenboer
088-5325125
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rijen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rijen