user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Software Engineer

Software Developer
Brabantia
  • Brabantia
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Brabantia zoekt een Software Engineer met een Business Proces mindset

Met ongeveer 1000 ‘Brabantianen’ zorgen we voor de wereldwijde productie, marketing, verkoop en distributie van onze “Designed for Living” producten. Ons IT team – 17 mensen met uiteenlopende rollen en specialismen – speelt een steeds belangrijkere rol in de ondersteuning van al deze processen.

Ben je graag betrokken bij alle aspecten van software ontwikkeling en -integratie? Van analyse en design tot development, uitrol en support? Word je niet graag in een “hokje” geduwd maar houd je van afwisseling en wil je jezelf ontwikkelen in de breedte? Lees dan zeker verder, want het Brabantia IT team zoek de versterking van een Software Engineer.

Wat ga je doen?
Je komt terecht in ons software development & integratie team. Dit team is verantwoordelijk voor het onderhoud en de ontwikkeling van het Brabantia applicatielandschap, een geïntegreerd landschap van eigen ontwikkelde en standaard applicaties. Je taak zal erin bestaan om nieuwe applicaties te integreren en eigen ontwikkelde applicaties verder uit te bouwen en te onderhouden. Afhankelijke van je interesses, competenties en ervaring komen daar analyse- en designtaken bij. Daarnaast zullen support en monitoring deel uitmaken van je dagtaak.

Je doet dit in nauw overleg. Niet alleen met je collega’s binnen IT, maar ook met de key users in de andere afdelingen en met onze leveranciers, die het verlengde vormen van ons IT team. Alles wat je doet, doe je met een “Business Proces” mindset. Zo ondersteun je de continue verbetering van onze business processen en draag je bij aan de missie van Brabantia.

lees meer

Functie-eisen Je hebt uiteraard de nodige technische affiniteit en verdiept je graag in code. Maar daarnaast toon je ook interesse in de functionele kant van de software en de business processen die eraan ten grondslag liggen. Ben je een “hardcore” developer, die enkel met techniek wil bezig zijn, ben je bij ons wellicht niet aan het juiste adres.

Je hebt een opleiding op bachelor- of masterniveau met een sterke analytische en/of ICT-component. Werkervaring is een plus. Maar een open houding, de wil om te leren en jezelf te ontwikkelen in de breedte, zijn minstens zo belangrijk.

Je bent een teamspeler, communicatief vaardig en je kunt zowel in het Nederlands als in het Engels uit de voeten. Je durft kritische vragen te stellen, bent nieuwsgierig en zoekt constant naar vernieuwing of verbetering.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat het werken op de IT afdeling van Brabantia uniek maakt, is de brede waaier aan processen die we ondersteunen. Denk hierbij aan Innovatie, Productie, Distributie, Sales, Marketing en E-commerce. Bovendien kom je in aanraking met alle aspecten van IT: Datacenter beheer, Infrastructuur, Security, Data warehousing, Business intelligence, Project management,… om er maar een paar te noemen. Die verscheidenheid - zowel aan de business kant als aan de IT kant - geeft je de kans je kennis te verbreden.

Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Valkenswaard, waar naast IT en andere ondersteunende diensten ook Innovatie, Marketing en Sales gevestigd zijn. Vlak over de grens in het Belgische Overpelt ligt één van onze fabrieken én het centrale distributiecentrum. Je hoeft dus niet ver te gaan om ook in de praktijk te zien hoe onze software wordt ingezet.

Bij Brabantia komt de professionaliteit van een multinational samen met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. Een mooie omgeving, met alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, een prima salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsmogelijkheden, een vitaliteitsplan en 40 vrije dagen.

lees meer

Software Engineer
Score: 7.3
Stemmen: 16

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Valkenswaard