user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Projectmanager (40 uur)

in Tilburg

ICT4Finance
 • ICT4Finance
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving ICT4Finance (Tilburg) is op zoek naar een oplossingsgerichte Projectmanager met oog voor kwaliteit. Ben je analytisch sterk en in staat om dit aan je collega’s over te brengen? Ben je klant- en servicegericht en inspirerend en motiverend voor je collega’s? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en kun je uitstekend communiceren? Dan ben jij onze nieuwe projectmanager die richting en structuur kan geven aan het ICT team van 3 personen.

Als projectmanager zorg jij voor de helicopterview van het team en kan je hen tegelijkertijd op alle details uitdagen. Hoofdzakelijk werk je mee op support. Je beantwoordt vragen, geeft gebruikers advies, verzorgt instructie- en naslagmateriaal en verbetert processen door aanpassing in de applicatie in samenspraak met de gebruiker. Je bent in staat om de gemene deler van de meldingen proactief om te zetten in reguliere functionaliteit. Daarnaast manage en prioriteer je de projectenkalender en uiteraard manage je ook de projecten zelf, die je samen met je collega’s uitvoert. Je bent verantwoordelijk voor een beheersbare werkvoorraad van het aantal meldingen, de gezamenlijk op te leveren projecten en de managementrapportages aan de directie. 

lees meer

Functie-eisen Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en je haalt er plezier uit om structuur aan te brengen binnen een complexe ICT-omgeving, verbanden te leggen en kwaliteit te bewaken. Je hebt ervaring als projectmanager en kunt je de functie daarom snel eigen maken. Je bent leergierig, stressbestendig en durft je mening te geven. Je bent betrokken naar je klanten en collega’s en bent bereid om af en toe in de avonduren/weekenden installaties voor te bereiden, vanuit huis of op kantoor. Daarnaast beschik jij over:
 • HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding dan wel ervaring;
 • Tenminste 3 jaar relevante werkervaring als projectmanager;
 • Ervaring met ANVA is een pré;
 • Je vindt het een sport om problemen om te zetten in oplossingen;
 • Je woont in de regio Tilburg.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ICT4Finance is een jong ICT-bedrijf met ambitieuze plannen. Verzekeringskantoren kunnen profiteren van onze systemen voor verzekeringsadministratie en ICT-dienstverlening. Wij bieden een volledig ICT-platform inclusief beheer met een vast serviceniveau op basis van Service Level Agreements. Hierbij hebben wij ons werkplekbeheer uitbesteed en richten wij ons met name op de doorontwikkeling van de afgenomen software. Hiervoor werken wij samen met onze ICT partners Missing Piece, ANVA, AWI , Scope, Objective Lune en Copernica. Het team bestaat uit drie collega’s die ieder hun eigen expertise hebben. Vanwege de groei van het aantal klanten en change projecten, zijn we op zoek naar een dedicated projectmanager.

Past ICT4Finance bij jou? Onze kernwaarden vertellen wie we zijn:
• HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding dan wel ervaring;
• Tenminste 3 jaar relevante werkervaring als projectmanager;
• Ervaring met ANVA is een pré;
• Je vindt het een sport om problemen om te zetten in oplossingen;
• Je woont in de regio Tilburg.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Projectmanager (40 uur)
Score: 9.6
Stemmen: 28

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg