user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medewerker Databeheer (36-40 uur)

in Utrecht

B3Partners
  • B3Partners
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij een initiatiefrijke techneut? Zoek je een uitdagende job waarbij hoge technische standaarden gelden? Dan zoekt B3Partners in Utrecht jou!

Jouw functie
bevindt zich op het snijvlak van software, bigdata, beveiliging/privacy en ICT ontwikkelingen. Je kerntaak is er voor te zorgen dat de data up-to-date is, veilig is op onze eigen systemen en bij onze klanten benaderbaar is. Hierin ben je proactief en vindingrijk. Je denkt in structurele oplossingen die de organisatie van B3Partners optimaliseert en de klantdata conform GDPR/AVG veilig houdt.

Data wordt op verschillende manieren gebruikt in onze applicaties. Vaak wordt data dagelijks opgehaald bij externe services. Soms wordt data gecreëerd via onze eigen applicaties. Vrijwel altijd wordt daarnaast ook data via externe services live geladen en gebruikt, maar niet opgeslagen. De datastromen worden via hulpapplicaties, scripts en soms handmatig gecontroleerd.

Als databeheerder weet je altijd wat de kwaliteit van de data op onze systemen is. Je realiseert dashboards waarmee je de datastromen continue kunt volgen. Je beheert systemen waarmee toegang tot de data wordt gemonitord. Je werkt nauw samen met de programmeurs en de supportafdeling en rapporteert over de correcte verwerking van de gegevens. Onze databeheerder werkt nauw samen met systeembeheer. We verwachten dat je goed thuis bent op het gebied van systeembeheer en dat je in staat bent systeembeheer op gebied van databeheer aan te sturen en van advies te dienen.

lees meer

Functie-eisen Je bent communicatief vaardig, waardoor je collega’s en klanten het belang van databeheer kunt duidelijk maken. Een opleiding vinden wij niet het belangrijkste maar je functioneert aantoonbaar op HBO niveau. Wat we wel heel belangrijk vinden is de wil om het beste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen in een super vooruitstrevende wereld van Big Data, maps en het veilig ontsluiten van informatie gekoppeld aan locaties.

Ervaring in een vergelijkbare job is een voordeel, maar specifieke kennis zal via cursussen opgedaan kunnen worden.

Onze databeheerder is geen systeembeheerder, maar kennis van Linux is noodzakelijk. Via scripting en tooling zal hij zijn werk zoveel mogelijk automatiseren. Daarom is kennis van scripting en SQL essentieel.

lees meer

Bedrijfsomschrijving B3Partners, (b3partners.nl) we leven in de wereld van Big Data gekoppeld aan geografische informatie. We leveren complexe software aan provincies en gemeenten. Deze software bevat interactieve kaarten (soort Google Maps, maar dan veel toffer!), formulieren, rapporten en rekenmodules. Wij bieden onze software altijd aan als SaaS of webapplicatie. Onder de software zitten vaak grote databases met informatie, die wij op een slimme manier koppelen. Hierdoor krijgen gewone kaarten een gelaagdheid in informatie waardoor klanten inzichten en overzichten krijgen die ze daarvoor nooit hadden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg