user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Systeembeheerder

in Oosterhout

Den Braven
 • Den Braven
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Den Braven in Oosterhout zoekt ter versterking van het IT team een ervaren Systeembeheerder met kennis van virtualisatie software, security en systeem onderhoud.

Wat ga je doen?
Als Systeembeheerder zorg jij voor een up-to-date systeemlandschap en het continue beschikbaar zijn van (virtuele) servers en daarop draaiende software. Stel je daarbij een compleet ERP landschap voor een productieomgeving die geen stilstand mag hebben, met diverse fabrieksautomatiseringsprogramma’s en Citrix. Stabiliteit, security, onderhoud en documentatie hebben jouw dagelijkse aandacht. 

Jij signaleert problemen van servers en netwerken, lost deze op en zorgt voor optimalisatie van de bijbehorende infrastructuur. Je deelt jouw dag- en weekindeling zo in dat je tijd overhoudt voor 1e en 2e lijn support om tickets van collega’s naar urgentie af te handelen. Maar ook om mee te werken aan zeer interessante projecten, zoals verdere automatisering van productie, magazijnen en transport.

Je komt te werken op onze IT afdeling die bestaat uit 4 Systeembeheerders, 4 SAP Consultants en 1 IT Manager. Als team hebben we het gehele spectrum van systeembeheer in beheer. Daarom doen we aan job rotation, zodat iedere Systeembeheerder de belangrijkste systemen kan managen. Samen ben je verantwoordelijk voor het back-up systeem, disaster recoveries, uitwijk en de beveiliging van het netwerk voor 3 locaties. 

Jouw standplaats wordt Oosterhout. Bij calamiteiten werk je ook in Giessen en Sint-Pieters-Leeuw (België) en op 2 productielocaties in Duitsland.

Wij bieden jou
Een uitdagende baan bij een dynamisch en internationaal bedrijf met een moderne, high end hybride netwerkomgeving. We hebben geen legacy software, gebruiken Windows 2012R2, de laatste versie van Citrix, Windows 7/10, state of the art hardware en full flash storage. 

Je wordt omgeven door trotse en betrokken collega’s die zich voor 100% inzetten en bieden jou studiemogelijkheden om je te verdiepen in de nieuwste software. Uiteraard hoort daar een salarispakket bij dat past bij jouw opleiding en ervaring. 

lees meer

Functie-eisen
 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal MCSA2012 gecertificeerd;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring als Systeembeheerder;
 • Kennis van Hyper-V en Citrix (vanaf versie 7.6);
 • Kennis van het configureren van switches;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Den Braven (www.denbraven.nl) is een internationale organisatie met ongeveer 1.200 medewerkers wereldwijd. Deze medewerkers werken verspreid over 8 productielocaties en 25 verkoop- en distributiekantoren. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays en leveren aan de bouw, industrie en doe-het-zelf branche.

De Benelux organisatie van den Braven bestaat uit 2 productielocaties in Nederland en een verkoopkantoor in België. In totaal werken hier zo’n 300 medewerkers. Het hoofdkantoor van de Benelux organisatie is in Oosterhout gevestigd. De toekomst zien wij met vertrouwen tegemoet. Daarom hebben we de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in systemen, medewerkers en de productie-omgeving.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg