Vacature ICT Solution Architect omgeving Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Invision ICT Solutions
 • Invision ICT Solutions Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving ICT gaat voor jou verder dan het beheren van een ICT omgeving. Je begrijpt hoe een ICT architectuur er uit moet zien. Je duikt graag de diepte in en behoudt waarnodig het overzicht. Je hebt passie voor je vak, denkt vanuit het klantperspectief en je hebt geen acht tot vijf mentaliteit. Je werkt graag samen in een team en beschikt over het geduld en de vaardigheden om collega’s te coachen naar een hoger niveau.
Gedreven om kwaliteit te leveren, graag in gesprek met opdrachtgevers en gevoel voor business processen.

Wat ga je doen?
Hoofdtaken binnen deze functie zijn het inrichten, beheren en onderhouden van (multi)server en cliënt omgevingen, de meer complexe netwerken en virtualisatieplatformen.
 • Je gaat regelmatig met de sales verantwoordelijke mee naar relaties, je denkt mee na over de ICT oplossing die het beste past en werkt technische voorstellen uit. Hierbij onderhoud je goede contacten met je collega’s, de Manager Operations, maar ook met opdrachtgevers, salesafdeling en projectmanager.
 • Je denkt mee na over (en werkt aan) de cloudoplossingen die Invision ICT operationeel heeft: beheer, uitbreidingen en verbeteringen.
 • Jouw kennis en kunde vormen een meerwaarde voor ons bedrijf.
De vendoren waar wij mee werken zijn onder andere: Microsoft, VmWare, Veeam, Citrix, Cisco, IBM, Lenovo, Trend Micro, Palo Alto, McAfee. Zowel Private als Public Cloud oplossingen behoren tot de core business van ons bedrijf. Je hebt van meerdere vermelde vendoren diepgaande kennis. Wat je nog niet beheerst is voor jouw een uitdaging om dat wel te gaan doen en bent bereid de nodige inspanningen te verrichten om op niveau te komen.
Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Collega’s help je om kennis uit te breiden, zowel ‘on the job’ als bij te geven kennissessies.

lees meer

Functie-eisen Je hebt meerdere jaren relevante ervaring met het inrichten en beheren van ICT omgevingen. Daarnaast heb je een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring. Beperkt worden tot 1 technisch vakgebied geeft je geen voldoening in je werk, je wilt graag technisch het beste halen uit verschillende soft- en hardware oplossingen. 
 • Je bent een goede gesprekspartner (technisch geweten) bij de sales gesprekken, zonder in technische details te verzanden.
 • Je kunt uitstekend technische oplossingen in begrijpelijke taal verwoorden, je bent prettig en correct in de omgang en hebt echt passie voor je vak.
 • Je bent analytisch, stelt de juiste prioriteiten, je komt je afspraken na en je hebt een (pro)actieve instelling om concrete resultaten en doelstellingen te halen.
 • Samen opdrachten tot een goed resultaat brengen met werkplezier, collegialiteit, rendement en hoge klanttevredenheid, daar word je blij van.
Werk je nu bij een bedrijf waar je een ICT omgeving hebt ingericht en onderhoudt, maar je mist uitdaging in je werk? Je werkt bij een ICT bedrijf waarbij doorgroei in kennis en kunde niet voldoende mogelijk is?
Je wilt niet elke dag het halve land doorreizen en zoekt het daarom wat dichterbij?
We zien graag je motiverende brief en CV in de mail en wij nodigen je uit voor een kop koffie. We maken graag kennis met je! De motivatiebrief mag t.a.v. Martin Verburgh.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Invision-ICT Solutions is een compacte en gedreven organisatie die zeer klantgericht werkt. Wij verzorgen voor een trouwe klantengroep in het (groot)MKB oplossingen op het gebied van Online kantoorautomatisering en telecommunicatie.
Enkele sleutelwoorden zijn virtualisatie, cloud computing, storage, security en recovery. Verder bieden wij diensten aan als ICT Consultancy, Server en netwerkbeheer en Services. Het ontzorgen van onze klanten door het aanbieden van betrouwbare producten en oplossingen is ons bedrijfsmotto.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Dhr. M. Verburgh
0164213095
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Solution Architect in Bergen op Zoom Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bergen op Zoom