Vacature Java Software Engineer - Boxtel

Boxtel

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Altijd al willen werken binnen de marktleider in een niche branche? Werken aan innovatieve software die internationaal op grote schaal wordt gebruikt? Onze klant is een grote dynamische wereldspeler wat betreft full-service laundry industry.

Je zal komen te werken in een team vol IT specialisten die affiniteit hebben met de bijbehorende technische kant die het IT vak én die hun ei kwijt kunnen in de business kant van het bedrijf om zo tot de beste oplossingen te komen voor hun klanten. Ze zoeken een Java Developer die openstaat voor ontwikkeling en het aanleren van nieuwe talen of technologieën waar dit nodig mag zijn. Het delen van kennis staat houdt deze werkgever als een pilaar omhoog: er is hier veel ruimte om te leren van elkaar en input wordt ontzettend gewaardeerd. Het leuke van de tweedeling van business en technologie is dat dit het werk zo divers maakt. Je werkt dus aan innovatieve software maar zal ook in contact zijn met klanten om de best mogelijke service te leveren.

lees meer

Functie-eisen

• Een Java Developer die uitdaging ziet in het doorgroeien binnen de functie;

• Het schrijven van onderhoudbare en clean code;

• Analytische skills;

• Ervaring met Micro-services en REST APIs;

• Web technologieën HMTL, CSS, JSF or Angular en web application servers like Tomcat, Payara;

• CI/CD Tools: Maven, Ant, Ivy, Jenkins, Docker, Nexus;

• Werken met Agile methodologies (Scrum and Kanban), JIRA, Confluence

lees meer

Overige info

• Een concurrerend salaris;

• Flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken;

• Doorgroei mogelijkheden en daarbij horende opleidingsbudgetten

• Mogelijkheden tot het bezoeken van conferenties, evenementen en workshops met hem team (onder normale omstandigheden)

• Werken in een dynamische en internationale omgeving binnen een hecht en geskilled team!

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek! Stuur je CV en/of reactie naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 020 – 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Zoals hierboven genoemd is onze klant een marktleider als het gaat om het leveren van de nieuwste technologieën in de wasserij branche. Ze zijn opgericht in 1987 nadat de CEO een gat in de markt zag in deze niche sector. Zij werken met data gedreven systemen om ervoor te zorgen dat de processen, zowel software als hardware, zo goed en strak mogelijk worden geautomatiseerd. Het team opereert vanuit 10 landen in 5 continenten met een team van 175 gepassioneerde werknemers! De services die worden geleverd lopen uiteen van het leveren van software die wordt gebruiken gebruikt in diverse industrieën waar op grote schaal gewassen moet worden tot het onder de loep nemen van resource planningen van diverse bedrijven. Ook de klanten zijn divers: van beurs genoteerde bedrijven tot lokale ondernemingen, dit maakt het werk zo interessant!

lees meer

Contactpersoon Puck Pieterse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Boxtel
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Boxtel