Vacature Medior Java software ontwikkelaar in webdevelopment - Amsterdam

Amsterdam

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat aan de slag voor opdrachtgevers als KLM, ABN AMRO, Elsevier, TomTom, Aegon en nog vele anderen. Jij wil met plezier jouw ambities kunnen verwezenlijken? Dan hebben wij een nieuwe baan voor jou!

Ben jij de nieuwe codeknaller van dit team? Dan kom je terecht op het kantoor dat gevestigd zit in de haven van Amsterdam. Een toplocatie met een uitzicht waar je automatisch blij van wordt! Ook is het belangrijk dat je plezier beleeft in het werk dat je doet. Blije medewerkers zorgen nu eenmaal voor blije klanten.

Als Backend Developer heb je de keuze tussen werken op kantoor of dat je eens een dag bij de klant aan de slag gaat. Met je collega’s zorg je er tijdens de projecten voor dat het contact met de klant warm blijft en dat jullie samen met de juiste oplossing komen. Het is dan ook niet zo gek dat we op zoek zijn naar een echte teamplayer.

Je werkt soms aan volledig nieuwe implementaties of je werkt aan innovaties op bestaande platformen. De projecten draaien vaak om GX, Hippo, Intershop of Tridion. Kennis hiervan is een grote pre maar geen must. De talen waarmee ze werken zijn voornamelijk Java, maar soms ook C#.

Voor al het harde werken krijg je natuurlijk ook iets terug. Denk bijvoorbeeld aan een lease auto, volop doorgroeimogelijkheden met een persoonlijk opleidingsbudget, winstuitkering en nog veel meer! Ben jij de nieuwe techneut die binnen dit team van maar liefst 35 man aan de slag wil? Lees dan verder!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als backend developer;
 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond;
 • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam;
 • Ervaring met GX, Tridion, Hippo, Intershop, Tomcat, webservices is een grote pre;
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;
 • Je bent gepassioneerd over je vak;
 • En je slaat een potje FIFA of tafelvoetbal niet af.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Goed en marktconform salaris;
 • Direct een vast contract;
 • Winstuitkering en andere bonussen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Onkostenvergoeding, OV-kaart of mobiliteitsbudget;
 • Veel doorgroeimogelijkheden;
 • Veel mogelijkheid om trainingen te volgen en certificeringen te halen;
 • Lease auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Kans om je eigen idee/concept waar te maken!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected] of bellen naar 020 – 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant levert toolwerk aan de top 200 bedrijven in Nederland. Ze zorgen ervoor dat hun klanten met software oplossingen en toolwerk weer het slimme jongetje van de klas wordt. Hun expertise bestaat voornamelijk uit webdevelopment (Tridion, Hippo of Intershop) al is dit niet alles. Zo zijn ze ook een van de grootste partners van Google met de Google Search Appliance en daarnaast koploper met Google Glass ontwikkeling! Ze hebben een interessant klantportfolio met grote klanten als G-Star, KPN, TomTom en ING. Met ruim 150 tevreden medewerkers bieden zij oplossingen gericht op web development, e-commerce, online applicaties, business intelligence en Google Search.

Innovatie, ambitie, specialisme en geluk van de medewerkers is waar dit bedrijf voor staat. Ze geloven dat wanneer je plezier beleeft in je werk, en goed bent in wat je doet, je werk onderdeel is van jouw geluk. De organisatie is enorm plat, autonoom en is een echt IT bedrijf. Vrijwel iedereen heeft een achtergrond in de IT en is hier nog steeds in actief. Ook de cellen cultuur die ze gebruiken is vrij uniek, hierdoor heb je intern niet te maken met een bepaalde hiërarchie of directiebeleid.

Je wordt in je werk ook enorm vrij gelaten om je eigen pad te vinden. Werk jij bijvoorbeeld liever in de avond? Dan is dit mogelijk. Werk je liever vanuit huis? Overleg dit maar met de klant en bespreek wat hierin mogelijk is. Je bent als het ware eigen baas binnen het bedrijf. Ze bieden je de mogelijkheid te groeien naar dat wat jij wilt. Ook is het mogelijk om mede-eigenaar van het bedrijf te worden door aandelen te kopen. Voor ambitieuze en ondernemende mensen is dit ‘the place to be’. Wanneer je een goed businessplan aanlevert kun je een bedrijf opzetten binnen dit bedrijf zelf! Zo is hun vestiging in Turkije ook tot stand gekomen.

Buiten het werk om worden er ook leuke uitjes georganiseerd. Zo zijn er door het jaar heen verschillende teambuilding activiteiten zoals een zeepkistenrace of een dagje lasergamen. Ook gaat een groot deel van het bedrijf ieder jaar samen op wintersport en wordt er jaarlijks een popconcert vanuit het bedrijf gegeven. Kortom: het is een hele hechte club waar bijna geen verloop is onder het personeel. Geluk, vrijheid en ondernemerschap zijn voor zowel het bedrijf als hun werknemers erg belangrijk is.

lees meer

Contactpersoon Roy Out
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Amsterdam