Vacature Inhouse Java software engineer gezondheidszorg - Apeldoorn

Apeldoorn

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Draag jij graag je steentje bij aan de zorg en ben jij een echte teamplayer? Wil je graag doorgroeien bij een bedrijf die daar volop de mogelijkheden voor heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door de sterke groei zijn ze op zoek naar échte Java Developers. Hier zal je gaan werken aan het verder integreren, ontwerpen en bouwen van het softwarepakket. Dit doe je door je eigen oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen, testen en documenteren. Hierbij is de samenwerking en het directe contact met je collega’s erg van belang. Je zult gaan werken aan het primaire product en aan de modules als webapplicaties (server ontwikkeling). Je zult hierbij werken op basis van een model driven architectuur. Het is dus belangrijk dat je het leuk vindt om multidisciplinair over platforms heen te denken. Daarnaast ben je iemand die zich wil ontwikkelen binnen de software engineering, hierbij moet je naast Java denken aan JavaScript, .Net of C#. Uiteindelijk zal je meer de breedte in gaan en ook brainstormen over bijvoorbeeld .Net vraagstukken met de .Net developers binnen het team.

Het team waar je in terecht zal komen is erg betrokken, informeel en hecht naar elkaar, ieder voelt zijn eigen verantwoordelijkheid voor de software, maar ook voor het maatschappelijke aspect van de zorg. Je zult gaan werken met de inhouse ontwikkelde frameworks, maar ook markstandaarden. Bij dit bedrijf zijn de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen enorm, binnen de business unit kan je van medior naar senior en uiteindelijk ook nog naar architect. Daarnaast is de Business Unit onderdeel van een grotere internationale organisatie. Je moet het dus ook echt leuk vinden om jezelf te ontwikkelen. Het bedrijf stimuleert dit door begeleiding van enkele ervaren sterren en waar nodig met certificeringen en cursussen!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van Informatica;
 • Ongeveer 3+ à 4 jaar werkervaring;
 • Je bent iemand die zich wil ontwikkelen binnen software engineering;
 • Daarnaast heb je ervaring met het ontwikkelen van producten in georiënteerde talen: Java, .NET, C#;
 • Zeer sterke analytische skills en de vaardigheid om abstracte wensen om te zetten in werkende oplossingen;
 • Kennis van het werken met SCRUM/Agile;
 • Goede sociale vaardigheden en daarnaast ook zelfstandig kunnen werken.

lees meer

Overige info
 • Een bovengemiddeld marktconform salaris;
 • Prima secundaire voorwaarden, denk hierbij aan een variabele beloning op basis van prestatie;
 • Standaard 24 vakantiedagen;
 • Alle benodigde gadgets, een telefoon (inclusief abonnement) en laptop van de zaak;
 • Leuke (maandelijkse) events en een hecht team waar je aan een product werkt dat echt iets toevoegt aan de maatschappij;

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected] of bellen naar 020 – 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant, gevestigd in Apeldoorn, is marktleider op het gebied van het leveren van diensten en softwareoplossingen voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hierbij kan je denken aan alle ziekenhuizen, maar ook GGZ-instellingen en de ouderen- en gehandicaptenzorg. Wel 35.000 GGZ professionals werken dagelijks met de software van onze klant! De software waar zij mee bezig zijn houdt alle zorg van de patiënten bij, elke afspraak met de doktoren, maar ook de financiën zijn te vinden in één elektronisch patiëntendossier. Dit digitale systeem is in alle opzichten efficiënt, veilig en gebruikersvriendelijk te gebruiken. Dit zorgt er dan ook voor dat de uitwisseling tussen de gegevens op de juiste manier kan worden gedaan en dat zij de zorgdiensten op alle niveaus kunnen verbinden. Daarnaast is onze klant ook bezig met het verlenen van implementatie & integratie diensten, consultancy projecten en service & support. Wat je waarschijnlijk niet wist, is dat zij 7 keer op een rij zijn uitgeroepen tot top Employer!

De afdeling waar jij je zult bevinden bestaat uit 65 medewerkers, waarvan de gemiddelde leeftijd tussen de 30 en 35 jaar is. De afdeling bestaat uit meerdere teams, hierbij moet je denken aan een design team, testteam en een development team. Dat laatste is een multidisciplinair team (Java, JavaScript, .Net, C#) en bestaat uit ongeveer 35 man. Binnen een periode van drie à vier weken werken zij met stand-ups en demo’s. Daarnaast hebben ze minimaal 1 keer per maand een kennisdeelsessie met het gehele team, maar doen ze ook aan ‘get connected-sessies’. In deze bijeenkomsten wordt er meer ingegaan op hoe de business draait en wat ze bij de klanten doen en hoe ze deze kunnen financieren. Dit is niet het enige; bij onze klant gaan ze binnenkort bijvoorbeeld met zijn alle naar het foodtruckfestival!

lees meer

Contactpersoon Roy Out
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Apeldoorn
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn