Vacature Java Developer voor Innovatieve Maatwerkoplossingen - Apeldoorn

Apeldoorn

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze, pro-actieve Java developer uit Apeldoorn? Wil jij aan de slag bij een innovatief pioniersbedrijf die oplossingen bouwt voor haar klanten? En werk je graag in een Agile omgeving waar kennisdeling en ontwikkeling central staat? Lees dan de vacature voor meer informatie!

Is jouw ideale werkomgeving innovatief, collaboratief en ben je ook geïnteresseerd in technisch uitdagende projecten? Als Java Developer in dit Agile team hecht je waarde aan het delen en verbeteren van kennis, maar ook het delen van ervaringen met je collega’s. Daarnaast sta je ervoor open om elkaar te coachen. Hierbij deel je graag jouw visie over innovatie binnen jouw expertisegebied. Of je nou zeer specialistisch, of juist breed ingesteld bent, bij dit bedrijf kun je jezelf ontwikkelen hoe jij dat wilt!

Je werkt aan verschillende projecten van A-Z, waarbij je betrokken bent bij de full life-cycle van development. De technology stack die je hierbij gebruikt is zeer divers, maar bestaat onder anderen uit: Java, Java EE, jQuery, Android, iOS, Spring, Hibernate, Spark, ElasticSearch, Kafka, Node.JS, Angular.JS, uiteenlopende cloud technologieën en heel veel meer.

Je werkt vanaf het kantoor in Apeldoorn. Tevens is er een mogelijkheid om bij een van de klanten of op andere vestigingen van het bedrijf te werken. Tot slot is er ook een mogelijkheid om in het buitenland te werken. Benieuwd naar het aanbod? Lees snel verder! 

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Ervaring met het bouwen en ontwikkelen in Java;
 • Kennis van technieken zoals Java EE, jQuery, Spring, Hibernate, Spark, ElasticSearch, Kafka, Node.JS, Angular.JS, Android of iOS.
 • Ervaring met één of meerdere cloud-omgevingen;
 • Ervaring met het werken in een Scrum/Agile omgeving;
 • Sterke communicatievaardigheden;
 • Je bent bereid om op locatie bij de klant aan een project te werken;
 • Je hebt een oplossingsgerichte instelling;
 • Empathie, Vakmanschap en Ondernemerschap spreken je aan.

lees meer

Overige info
 • Een uitstekend salaris;
 • Alles wat je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen, zoals een Macbook Pro, lease auto en mobiele telefonievergoeding;
 • Mogelijkheid tot deelname aan trainingen en Brain Upgrades georganiseerd door de Academy van het bedrijf zelf;
 • Ondersteuning in het verder ontwikkelen van jouw professionele vaardigheden. Dit wordt gedaan doormiddel van trainingen en het bijwonen van conferenties;
 • Het actief bijdragen aan o.a. presentaties en nationale- en internationale conferenties wordt toegejuicht;
 • Respect en waardering voor jou als individu en een gemotiveerd team.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8203666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit pioniersbedrijf heeft zijn oorsprong in Arnhem, maar heeft in de loop der jaren meerdere vestigingen in het land weten te realiseren. Naast Arnhem zijn er ook vestigingen in Apeldoorn, Rotterdam en Amsterdam en in totaal werken er 130 medewerkers. Bij elkaar is het een softwarebedrijf dat zich richt op het verkennen en ontwikkelen van technologieën waarmee vernieuwende oplossingen gerealiseerd kunnen worden voor klanten. Iedere vestiging heeft haar eigen expertise en de vestiging in Apeldoorn richt zich op vier peilers: Applicatie Ontwikkeling, Machine Learning, Cloud Services en de communicatie tussen bedrijf en klanten.  

In het kader van Applicatie Ontwikkeling levert dit bedrijf maatwerkoplossingen. Op basis van de Agile werkwijze levert het team gebruikersvriendelijke en kwalitatief uitstekende software. De peiler Machine Learning biedt de klant de uitkomst om taken uit te voeren die te complex zijn voor de mens. Geprogrammeerde algoritmes die werken op de juiste hardware analyseren het probleem en gaan alle mogelijke oplossingen af. Op het gebied van Cloud Services verzamelen ze informatie en zorgen ze voor de verbinding en communicatie van diverse informatiebronnen. De laatste peiler richt zich op de gebruikerservaring en de online dialoog tussen bedrijven en haar klanten. 

Doordat ze volop bezig zijn met nieuwe technologieën en hiermee voor lopen op de markt, is het een zeer bekende partij binnen de Java community. Zo zijn zij bekende sprekers op conferenties in binnen- en buitenland, geven ze boeken uit en ontwikkelen ze zelf eigen platforms en open source technologie waar vervolgens andere collega’s gebruik van kunnen maken om nog innovatiever oplossingen te kunnen ontwikkelen. 

Ze zijn op zoek naar de beste IT-professionals. In een Agile team ga je aan de slag en werk je samen met gelijkgestemde, gepassioneerde professionals. Hierbij streef je naar het beste voor de klant door de behoeften te begrijpen en duidelijk te identificeren.  Daarnaast streef je ernaar om met het team dynamische, herbruikbare, modulaire softwarecomponenten te ontwikkelen die ondersteunen in het proces van het snel creëren van complexe systemen.

lees meer

Contactpersoon Roy Out
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Apeldoorn
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn