Vacature Java Developers in detachering - Makkum

Makkum

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar de juiste combinatie van sfeer en techniek en toe aan de volgende stap in je carrière? Wil je aan de slag als Medior/Senior Frontend of Backend Software Developer in Noord Nederland bij een top werkgever? Check dan deze vacature!

We zijn op zoek naar enthousiaste programmeurs met een passie voor informatica die graag hun ziel en zaligheid in hun projecten willen leggen en klaar zijn voor een nieuwe stap in hun carrière. Je komt in een professioneel maar informeel team te werken binnen een dynamische omgeving waarin snel geschakeld moet worden. Je werkt weliswaar in teamverband bij de klant maar binnen het team heeft iedereen zijn eigen taken. Kwaliteit staat binnen je werk altijd voorop maar een eigen initiatief en kennisdeling met collega’s wordt erg gewaardeerd. Je houdt van uitdagingen en helpt graag het bedrijf in het noorden uit te bouwen op het gebied van Java en Oracle. Ze zoeken zowel Frontend als Backend Developers die het leuk vinden om bij klanten op locatie te zijn en aan de slag gaat met technieken als Springboot, Spring, Hibernate, Javascript, NodeJS en AngularJS.

Persoonlijke ontwikkeling is een van speerpunten van het bedrijf en hierin wordt dan ook veel tijd en energie gestoken. Je bepaalt hierin zelf het tempo en de richting en zij begeleiden je. De ideale combinatie!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal Bachelor in Informatica;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in Java;
 • Ervaring met technieken als Spring/Hibernate, EJB, Subversion, Jira, AngularJS en NodeJS is erg mooi meegenomen;
 • Onvermoeibare passie voor programmeren;
 • Internationaal ingesteld, accuraat en stressbestendig;
 • Leergierig en proactief!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.700 p/m
Overige info
 • Fulltime baan met marktconform salaris, indicatie van € 2.500,- à € 4.700,- bruto per maand op basis van 38 uur! Een 32 of 36-urige week is ook mogelijk;
 • Vast contract;
 • 27 vakantiedagen, een 13e maand en een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Hele toffe teamactiviteiten zoals wintersport en een bezoek aan de Ardennen;
 • iPhone, Laptop en lease auto (inclusief tankpas) van de zaak!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected] of bellen naar 020 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant ontwikkelt oplossingen voor de meest actuele Oracle en Java technologie, in Zuid-Nederland en België en focust zich sinds de afgelopen twee jaar ook op het Noorden van Nederland vanuit de vestigingen in Makkum en Schiphol. Zij structureren de data, bouwen de applicaties waarmee die data bewerkt wordt en verzorgen het platform waarop deze applicaties draaien. De klanten van het bedrijf variëren van energie en nuts bedrijven tot verzekeringsmaatschappijen en overheden. Je kunt denken aan de Nederlandse en Belgische spoorwegen, de Rabobank, de Belgische overheid , Essent en Ernst & Young.

In minder dan 10 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 90 IT-ers in dienst! Het team dat sinds twee jaar gevestigd is in Makkum bestaat momenteel uit 10 developers waarvan er 7 in de detachering zitten en drie in Makkum zelf. Bij het uitbouwen van de organisatie in het noorden zien zij graag dit aantal verdubbelen zodat zij ook in het Noorden bezig kunnen gaan houden met leuke opdrachten op het gebied van Java en Oracle.

Binnen het bedrijf hangt er een informele sfeer waarin iedereen kan zeggen wat hij of zij vindt. Het unieke aan dit bedrijf is dat iedereen een IT-achtergrond heeft en hierin nog steeds actief in is. Dus vind jij het leuk om naast je programmeerfunctie ook nog een andere stoel te bekleden dan kan dat! Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland en België maar de voertaal is Nederlands. Naast het werken worden er veel bedrijfsactiviteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan een weekendje Ardennen om de Highland games te spelen of een wintersport! Daarnaast kent het bedrijf ook andere uitjes zoals een bezoek aan de Efteling op de familiedag, een groot kerstfeest of een relax weekend met sauna/jacuzzi bezoeken. Naast de leuke en gezellig uitjes is er ook tijd voor serieuze werkgerelateerde activiteiten zoals technische/communicatieve workshops of congressen die je kan volgen.

lees meer

Contactpersoon David de Boers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Makkum Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Makkum