Vacature Team Lead Java Uitzendbranche - Diemen

Diemen

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Java Developer met affiniteit heeft met Data, Cloud en Algoritmes? Wil jij meewerken aan een van de meest gebruikte databanken van Nederland? Lees dan snel verder!

Als Team Lead Java kom je terecht op de IT-afdeling die allen in één pand zitten. Deze afdeling bestaat uit maar liefst 200 man en is onderverdeeld in 24 verschillende multidisciplinaire SCRUM teams. Daarvan zijn een paar teams gericht op data en de rest voornamelijk op software ontwikkeling, maintanance, etc. Per afdeling (etage) werken diverse teams aan een specialisatie als bijvoorbeeld ‘kandidaten-kant’ of ‘bedrijven-kant’. Elk team kent zijn eigen roadmap met daarin hun eigen taken waarbij ze op sommige momenten met meerdere teams tegelijk werken aan eenzelfde doelstelling. Intern wordt er daarom ook veel aan kennisdeling gedaan waardoor jij jezelf continu blijft door ontwikkelen.

Je gaat werken met een moderne tool stack, die georganiseerd is rond de principes van domain-driven design. Ze gebruiken het Axon CQRS-framework voor eventsourcing en MongoDB voor persistentie. Het geheel draait in de cloud, dus jouw AWS-ervaring komt daarbij goed van pas. Net als je handigheid met Kibana (ELK), want team TalentRepo heeft ook DevOps-verantwoordelijkheden. Verder maken ze gebruik van RxJava en Swagger/OpenAPI. Hou je van continuous delivery? Zij ook, en daarom ga je gebruikmaken van Jenkins, Docker, Groovy, Gradle en ja, ook Spock. Met deze tool stack zorgen jij en je team voor een waterdichte en gebruiksvriendelijke databank waarin alle gegevens staan die kandidaten zelf in beheer hebben. Waar ze willen werken, bijvoorbeeld, hoeveel uur en op welk niveau. De juiste balans tussen de productiviteit van Team TalentRepo en de stakeholders bewaak jij. Wie de stakeholders zijn? De website, de recruiters en de data-scientists. De websitebouwers en data-scientists maken bijvoorbeeld tools waarmee recruiters kandidaten aan de gewenste vacatures kunnen koppelen. Op de achtergrond zorg jij ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt. Vage instructies? Daar doe je niet aan. Jij bent een leider; bij jou weet iedereen waar hij of zij aan toe is. En van wat technisch haalbaar is maak jij altijd een realistische inschatting, ook als organisatieonderdelen onverwacht de andere kant opvliegen.

Het beperkt zich niet tot de technieken die ik benoem hierboven en is jouw inbreng in nieuwe tooling zeer wenselijk. Naast een hele toffe inhoudelijk uitdaging is er ook ruimte voor ontspanning. Er worden per jaar een aantal uitjes georganiseerd waarbij je kunt denken aan etentjes, teambuilding activiteiten en pizzasessies. Alsof dat nog niet genoeg is wordt er jaarlijks groots uitgepakt met een feest dat bedrijfsbreed wordt gegeven.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO of WO diploma op zak (bijv. Informatica);
 • Kennis en ervaring in Java;
 • Ervaring of sterke affiniteit met de rol om Team Lead te worden;
 • Kennis van AngularJS en Hippo CMS, Cloud AWS, CI/CD, Jenkins, Docker, Groovy, Gradle, Spock is een pre;
 • HTML, CSS, JavaScript, Java webapplicaties, Spring (boot), Resfull API’s en Maven is voor jou bekend terrein;
 • Je bent in staat duidelijke feedback te leveren op de code van junior collega’s en weet ze ook te begeleiden waar nodig;
 • Vanuit je expertise ben je in staat op basis van functionele vragen een technische oplossing te bedenken;
 • Kennis van en/of ervaring met agile werkwijze scrum is een must.

lees meer

Overige info
 • Een competitief salaris tot wel €6300,- in deze schaal;
 • 8,5% Vakantiegeld;
 • Een persoonlijke bonusregeling waar je zelf invloed op hebt;
 • Een bedrijfsafhankelijke bonus x2!;
 • Een benefitsbudget die je zelf mag besteden;
 • Pensioensregeling;
 • Onkostenvergoeding;
 • Mogelijkheid om aandelen in het bedrijf te kopen;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Goede mobiliteitsvergoeding;
 • Een laptop van de zaak;
 • Volop opleidingsmogelijkheden en een Agile werkomgeving.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected] of bellen naar 020 – 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel en streeft er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren. Ze bestaan al sinds 1960 en is ooit begonnen bij het verhaal dat de oprichter iemand hielp aan een baan en deze naar zijn werk heeft gebracht op zijn eigen fiets. Tegenwoordig wordt de ‘match-making’ steeds meer middels vernieuwende technieken gedaan en is de IT-branche niet meer weg te denken.

Om de toppositie te behouden die de organisatie op dit moment heeft, wordt er non-stop gewerkt aan kennis, innovatie en de inzet van de nieuwste technologieën op het gebied van development. Hierbij is de IT het speerpunt van de organisatie geworden. De tevredenheid van zowel haar klanten als haar medewerkers staat voorop en dit is terug te zien in de lage verloop onder het personeel. Je wordt gestimuleerd om nieuwsgierig te blijven en lef te hebben in de keuzes die je maakt. Om de klanten de perfect aansluitende IT-oplossingen te bieden is het van belang dat iedereen zich binnen het bedrijf betrokken voelt bij het proces. Zo kan uiteindelijk een optimale user experience geleverd worden met hun op maat gemaakte websites.

Als medewerker wordt je binnen dit bedrijf gesteund om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Daarbij komt dat er regelmatig creatieve brainstorm- en kennissessies gehouden worden. Om de band tussen de medewerkers nog verder te versterken worden er personeelsactiviteiten georganiseerd en een succes zal altijd gevierd worden. Momenteel werkt onze klant met veel externe krachten en tijdelijke krachten, maar willen deze kennis graag intern gaan waarborgen. Ben jij erg gesteld op je vrijheid en ben jij innovatief ingesteld? Wil jij graag binnen een organisatie doorgroeien in de diepte of de breedte? Lees dan snel verder en solliciteer!

lees meer

Contactpersoon David de Boers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Diemen Bekijk alle soortgelijke vacatures