Vacature Ervaren Java Developer Onderwijsmarkt - Deventer

Deventer

Java Professionals
  • Java Professionals Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij met jouw skills meewerken aan een beter onderwijs voor studenten? Ben jij een ervaren Java developer die in de buurt van Deventer woont die toe is aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel deze vacature!

In het mbo is er nog geen enkele leverancier die gepersonaliseerd onderwijs écht kan ondersteunen. En daarmee wil dit bedrijf de eerste zijn. Het bedrijf zoekt iemand die het tof vindt om met een klein team te pionieren en daarbij uiteindelijk het andere productteam mee te trekken. Daarnaast is het belangrijk dat je gemotiveerd bent en verantwoordelijkheid durft te nemen. Binnen de organisatie ga je aan de slag met jouw Java-kennis om het hele applicatielandschap op de kop te gooien. Er wordt modulair herbouwd en overgegaan van PHP naar Java en daar is jouw expertise voor nodig. Je gaat met nieuwe projecten aan de slag en ontwikkelt, implementeert en beheert daarnaast SaaS software voor het mbo.  

Werk jij volgens het principe 'go pro or go home' en wil je graag met top notch methodes aan de slag gaan? Ben jij professioneel, een teamplayer en heb je affiniteit met het onderwijs? Solliciteer dan nu!

lees meer

Functie-eisen

Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring als Java ontwikkelaar 

Je hebt gedegen kennis van technologieën als: Spring, Spring Boot, Kotlin of Java 8, Angular, unit testing/integration testing, Rest API’s en Docker. 

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Je bent proactief, communicatief sterk, zelfstandig en opereert goed in een team

Je hebt een kwaliteits- , klantgerichte en flexibele werkinstelling.

Ervaring met Kubernetes, Trunk Based Development, CQRS, Event sourcing, TDD, Redux en Google Cloud is een pré 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info

Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring.

Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken.

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een laptop van de zaak.

Pensioensregeling.

28 vakantiedagen.

Een uitdagende baan (32-40 uur) in een innovatieve, groeiende organisatie.

Werken in een collegiaal en gemotiveerd team.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected] of bellen naar 020 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is gevestigd in Deventer waar het gehele team bestaat uit zo’n 20 man waarvan 6 ontwikkelaars. De organisatie ontwikkelt software voor het onderwijs en houdt zich bezig met het ontwikkelen van SaaS-applicaties die ervoor zorgt dat studenten in het mbo zich binnen het leerproces goed kunnen ontwikkelen. 

Het bedrijf heeft op dit moment twee softwarepakketten waar meer dan 60 onderwijsinstellingen gebruik van maken met meer dan honderdduizend gebruikers. De organisatie ontwikkelt klantgericht en vanuit de marktvraag, maar maakt standaard software. Met de techniek wordt onder andere gepersonaliseerd leren mogelijk gemaakt zodat studenten een eigen leerroute kunnen ontwikkelen.  

Op kantoor hangt een informele sfeer en kom je terecht in een hecht team. Elke dag wordt er samen geluncht en er worden ook verscheidene uitjes georganiseerd door het jaar heen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training, en er wordt ook van jou gevraagd je kennis te delen met anderen.

lees meer

Contactpersoon Kelly Kwakman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Deventer
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Deventer