Vacature Data Science Fast Track - Utrecht

Utrecht

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze Data Scientist die het leuk vindt om voorspellende modellen te bouwen en op maat gemaakte software te ontwikkelen in het kader van Big Data? En wil jij jezelf binnen drie jaar ontwikkelen tot de top Data Scientists van Nederland? Lees dan snel jouw mogelijkheden met het Data Science Fast Track!


Als deelnemer van de Data Science Fast Track ontwikkel jij jezelf binnen drie jaar tot één van de beste Data Scientists, Engineers, Architects of Strategists. Door middel van jouw ambities en leergierige houding én het intensieve opleidingsprogramma behoor jij straks binnen drie jaar tot de top van Nederland. Binnen het programma werk je vier dagen aan opdrachten op kantoor, samen met jouw team. De overige dag krijg je trainingen, waarbij je begeleid wordt door ervaren collega’s. Naast technische skills, focus jij jezelf tijdens dit programma ook op persoonlijke skills.

In een multidisciplinair team werk je aan de meest uitdagende projecten die er zijn, waarnaast je op persoonlijk vlak ook ontwikkelt. Daarnaast wordt er met technologie onafhankelijke technieken gewerkt, zodat jij jezelf kan specialiseren waarin jij maar wilt en niet beperkt wordt. Technieken waarmee je werkt variëren per opdracht of per klant. Technieken die veel gebruikt worden zijn Java, Scala, Spark, Hadoop, Cassandra, ElasticSearch, MapReduce, Impala, Drill, R, Python, Git, Matplotlib, Pandas, Jupyter, Numpy, Scipy TensorFlow en ScikitLearn.

Het team waarin je komt te werken is hecht en gezellig, waarin elkaar helpen belangrijker is dan jezelf bewijzen. Kwaliteit is altijd belangrijker dan kwantiteit en de hiërarchie binnen de organisatie is plat. Daarom sparren collega’s iedere vrijdag met elkaar over projecten en pakken ze samen projecten op. Er wordt veel gediscussieerd en gebrainstormd, om de kennisdeling en het teamgevoel te bevorderen. Ook wordt er samen geluncht en tafelvoetbal gespeeld.

Dus, wil jij binnen drie jaar behoren tot de top Data Scientists van Nederland? Heb jij een ambitieuze drive en vind je goede arbeidsvoorwaarden belangrijk? Lees dan snel verder of jij in aanmerking komt voor deze job!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een afgeronde WO opleiding in de richting van informatica, data science, Statistiek, Artificial Intelligence of vergelijkbaar;
 • Kennis en ervaring in het Big Data werkveld;
 • Affiniteit met het leren van nieuwe technieken;
 • Goede communicatieve en didactische vaardigheden;
 • De ambitie om door te groeien tot een top Data Scientist.

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een persoonlijk opleidingstraject van 3 jaar;
 • De mogelijkheid om met diverse technieken te werken;
 • Een hecht en gezellig team van specialisten;
 • Een platte hiërarchie en goede teamspirit.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is gespecialiseerd in het vertalen van de bedrijfsdoelen van grote organisaties. Deze doelen worden vertaald in het ontwerp, de implementatie en het gebruik van innovatieve oplossingen. De aard van de oplossingen die deze organisatie biedt is zeer divers. Enerzijds onderzoekt de organisatie de mogelijkheden en potenties van big data voor haar klanten en anderzijds geeft de organisatie strategisch advies met betrekking tot het opzetten of verbeteren van de big data omgeving. Daarnaast biedt de organisatie trainingen voor werknemers.

De organisatie bestaat uit een multidisciplinair team van ervaren Data Scientists, Data Engineers, Data Architects en Data Strategists. Door de gebundelde krachten is het team niet alleen in staat om voorspellende modellen te bouwen, maar ook door software te ontwikkelen die op maat gemaakt wordt om BigData efficiënt te verwerken en om algoritmes toe te passen die gegevensgestuurde inzichten blootlegt.

De organisatie gelooft niet in één maat die iedere klant past. Oplossingen moeten op maat gemaakt worden, omdat ook iedere klant anders is. Een deel van de codes stamt uit de open source community, zodat de klanten up-to-date blijven en de projectkosten omlaag gaan. Op deze manier hoeft het startpunt van de oplossing niet telkens opnieuw gemaakt te worden.

De klanten waarvoor deze organisatie gewerkt heeft, variëren van kleine organisaties tot grote multinationals. Deze klanten werken bijvoorbeeld in de retail, finance, energy of automotive. Een greep uit de klanten is: KLM, Heineken, ING, Ahold, Shell en Wehkamp. Zo heeft de organisatie bijvoorbeeld een model voor predicatief onderhoud ontwikkeld voor de ene organisatie en persoonlijke aanbevelingen op websites voor de andere. Andere voorbeelden van oplossingen zijn het analyseren van cyber verdediging, fraude, klanten analyses en passagiersgedrag.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Scientist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht