Vacature Junior Java Programmeur voor innovatief bedrijf - Amsterdam

Amsterdam

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vind jij het geen probleem om te werken in een omgeving waar verschillende culturen samenwerken in een hecht en gezellig team? Ben jij van mening dat het prettig werken is aan innovatieve projecten, waar veel inhoudelijke uitdaging en complexiteit te vinden is? Dan kan dit zomaar jouw nieuwe Java(Script) baan zijn!


Ter uitbreiding van het team is onze klant op zoek naar een junior JavaScript programmeur met minimaal HBO niveau. Je vindt het als techneut leuk om je te verdiepen in zowel JavaScript als Java projecten en hebt een innovatieve mindset. Het gebeurt namelijk regelmatig dat er nieuwe technologieën worden onderzocht en toegepast.

Op dit moment bestaat de technolgy stack uit: JavaScript (Typescript, AngularJS, ReactJS en NodeJS), Docker, Bamboo en SonarQube. Je zal niet direct Java EE gebruiken, maar het is zeker een pre als je hier al ervaring mee hebt. Uiteraard test jij je code ook en zorg je voor een goed continious integration proces. Kortom: uitdaging genoeg binnen een dynamische omgeving!

Los van de technische uitdaging en de complexiteit is dit ook een heel leuk bedrijf om voor te werken. Je kunt werkenderwijs ontdekken waar jouw sterke punten en ambities liggen. De stack en het werk is zo breed dat je met ontzettend veel facetten van development in aanraking komt. Verder gebeurt het zelden dat er GEEN potje tafelvoetbal wordt gespeeld, hier zijn veel collega’s namelijk groot fan van. Er wordt ook regelmatig op de vrijdag een biertje gedronken en er zijn jaarlijks een aantal uitjes, die vanuit het bedrijf worden georganiseerd.

Je gaat aan de slag binnen een informele en complexe omgeving. Natuurlijk gelden hier inlooptijden, maar er wordt wel van je verwacht dat je op de gezette tijden van de dagelijkse stand-ups en diverse overleggen aanwezig bent. Nadat je goed bent ingewerkt kun je, in overleg, een dag in de week vanuit huis werken. Daarnaast is de invulling van je uren bespreekbaar en zijn er in overleg verschillende constructies mogelijk, zodat jij bijvoorbeeld je PhD of universitaire studie kunt afronden. Tot slot zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding of hoger (richting: Informatica, Software Engineering, Information Science, Computer Science, etc);
 • 0 tot 3 jaar werkervaring met Java én JavaScript;
 • Kennis en ervaring met React, NodeJS, TypeScript is een grote pré;
 • Ervaring met het werken binnen een Agile (SCRUM) omgeving;
 • Indien je kennis hebt van Semantic softwarepakketten heb je gelijk een streepje voor!

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Mogelijkheid om parttime te werken (vanaf 32 uur);
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Budget van 4% voor pensioen, dit neem je in eigen beheer;
 • Laptop van de zaak.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is vlakbij Schiphol gevestigd en is 6 jaar geleden opgestart door de huidige directeur. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een 20-koppig bedrijf met 3 afdelingen: Domain consultancy, Semantic consultancy en development. Voor het laatste team zijn we op zoek naar versterking. De afdeling Development houdt zich bezig met linked data en maken software, waarbij gebruik kan worden gemaakt van semantische technieken. Ze hebben hiervoor zelf een platform ontwikkeld, waarop verschillende partijen hun data kunnen delen.

Het development team waarin je terecht komt is 6 man groot, heeft een gemiddelde leeftijd van 30 jaar en is internationaal van aard. Zo komen je collega’s niet alleen uit Nederland, maar ook uit landen als: Oekraïne en Egypte. De voertaal is daarom Engels en een goede beheersing hiervan is een must. Verder is het belangrijk dat je het fijn vindt om in een multicultureel team te werken. Je komt door je collega’s in aanraking met andere culturen en gewoontes die de dynamische sfeer alleen maar ten goede komt. Respect voor elkaar en openheid zijn daardoor de kernwaarden van dit bedrijf.

Daarnaast ligt het gemiddelde niveau bij onze klant erg hoog. Vrijwel alle collega’s hebben een academische achtergrond en sommige zijn zelfs gepromoveerd. Ook beschikken de meeste techneuten over minimaal 10 jaar aan programmeerervaring. Ter uitbreiding is dit bedrijf daarom op zoek naar junioren met 0 tot 4 jaar werkervaring die het team komen versterken. Is dit de omgeving waarin jij je thuis voelt? Schroom dan niet om te solliciteren!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Amsterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam