Vacature Java Software Engineer maritieme/offshore regelsystemen - Zwolle

Zwolle

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ambieer je een leidinggevende functie? Zowel naar de commerciële kant als de technische kant is mogelijk bij dit bedrijf! Werk je daarnaast graag aan researchprojecten waarbij nieuwe technieken en tools worden ontwikkelt? Lees dan snel verder!


Als engineer zul je verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en het uitbreiden van de softwareproducten. Je werkt hiernaast ook samen met je collega’s aan de uitvoering van commerciële projecten. Je kunt hierbij denken aan het ontwikkelen van modellen, uitvoeren van simulaties voor het analyseren van systemen, ontwerpen van regelsystemen, toepassen van simulaties voor testdoeleinden en training. Je werkt ook mee aan de researchprojecten waarbij er nieuwe technieken en gereedschappen worden ontwikkelt. Je krijgt volop de mogelijkheden om door te groeien. Mocht jij een leidinggevende functie ambiëren dan wordt je daarin volledig ondersteunt.

Daarnaast is het afhankelijk van je persoonlijke ambities en geschiktheid of je doorgroeit naar een functie waarbij je meer te maken krijgt met de commerciële kant van het vak en dus projecten uitvoert waarbij nauw contact met de klanten wordt verwacht. Maar je zou ook in de technische kant van het vak doorgroeien. Hierbij moet je vooral denken aan dat je verantwoordelijk zult zijn voor de oplevering en de kwaliteit van de software die wordt afgeleverd.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding (richting Technische Informatica, Elektretechniek, Werktuigbouw, Technische Computerkunde);
 • Je hebt kennis van en ervaring met regeltechniek, modelvorming en simulatie;
 • Je hebt kennis van en ervaring met diverse programmeertalen (Java, C, C++, Python etc.);
 • Je hebt onder andere ervaring met Agile/Scrum;
 • Je bent analytisch sterk en niet bang om fouten te maken;
 • Je werkt graag samen met een team!

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Interessante en uitdagende werkomgeving;
 • Werken aan nieuwe technieken en gereedschappen!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Vorig jaar had deze spin-off van de Universiteit Twente nog een 20-jarig jubileum te vieren. Zij richt zich op markten zoals Mechatronica, Aandrijftechniek en Maritiem & Offshore.

In deze 20 jaar heeft het bedrijf zich onder andere weten te specialiseren in het ontwerpen en testen van complexe regelsystemen die zowel in de maritieme als de offshore industrie worden gebruikt. De projecten waar het bedrijf zoal aan heeft gewerkt waren voor klanten als Allseas, Kwant Controls en Marin. Klanten uit de maritieme industrie zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om hun machines sneller te maken, minder vermogen te verbruiken en de operating windows te vergroten.Door middel van Modelvorming & Simulatie, Regeltechniek en HIL-testen is het voor de klanten mogelijk om de ontwikkeltijd te verkleinen en de kwaliteit van het product dat zij afleveren te vergroten.

Voor het team zijn ze momenteel op zoek naar software engineers die mee kunnen werken aan de uitvoering van de projecten en het ontwikkelen van de software. Lijkt het jou te gek om hier te werken? Lees dan snel verder!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Engineer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle