Vacature Software Developer Communicatie Systemen - Assen

Assen

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werken aan communicatie systemen voor onder andere de publieke veiligheid en transport is mogelijk bij deze organisatie! Door samen met een hecht team aan de slag te gaan met uitdagingen realiseer jij op maat gemaakte software systemen voor de klant!


Binnen het research and development team ga je aan de slag als C++ software developer. Gebaseerd op Linux besturing systemen schrijf je in C++ programmeer taal. Je houdt je bezig met het design, de ontwikkeling en het testen van nieuwe functionaliteiten. Je documenteert deze functionaliteiten en integreert de software componenten in een software systeem. Je schrijft en onderhoudt codes en waarnodig herstel je deze.

Samen met je team ontwikkel je software verificatieplannen en procedures om de kwaliteit zo hoog mogelijk te waarborgen. Deze nauwe samenwerking bestaat om de uitdagingen zo functioneel en efficiënt aan te pakken. Je levert dus samen overtuigende oplossingen en vertaald de wensen van de klant naar een geautomatiseerd software systeem.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO denk- en werkniveau;
 • Affiniteit met telecommunicatie;
 • Je heb ervaring met C++;
 • Je beschikt over aantoonbare recente werkervaring;
 • Je bent bekend met Agile/SCRUM;
 • Je bent verantwoordelijk en een echte teamspeler.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris;
 • Een pensioen schema;
 • Doorgroei en opleidingsmogelijkheden;
 • 27 vakantie dagen;
 • Een uitdagende baan in een groeiende markt;
 • Een fijne werksfeer in een sfeervol team.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Een Nederlands fabrikant met al meer dan 40 jaar ervaring in communicatie systemen! Deze communicatie systemen zijn geschikt voor de publieke veiligheid, transport, olie- en gassystemen, luchthavens en militair gebruik. De geavanceerde, op maat gemaakte hardware gebruikt Software Defined Radio (SDR) met geïntegreerde Long Term Evolution netwerken. De communicatie oplossingen zijn gebaseerd op Linux systemen en zijn altijd realtime beschikbaar. Vanuit een centrale worden de signalen namelijk ontvangen en verstuurd.

Binnen dit bedrijf werken zowel werknemers in Nederland (45) en een aantal in het buitenland. Er wordt namelijk geopereerd in landen van over de hele wereld door deze organisatie! De IT afdeling bestaat uit 15 ontwikkelaars. Naast het schrijven van de oplossingen is er ook ruimte voor service. Service en support voor de eindgebruiker wordt geboden via het partnernetwerk.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Assen