Vacature Ervaren Java Developer Zorgtechnologie - Assen

Assen

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij met jouw skills een bijdrage leveren aan een efficiëntere zorg voor ouderen? Ben jij een ervaren Java developer die in de buurt van Groningen woont en toe is aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel deze vacature!


Je werkt in een zeer innovatieve en dynamische omgeving. Je gaat aan de slag binnen het development team voor de migratie van de private cloud naar de public cloud. Hierbij word je on the job ingewerkt en krijg je op basis van je eigen leercurve steeds uitdagendere projecten. Je taken volstaan onder andere uit het ontwikkelen van microservices onder Java. Je bent bezig met het onderzoeken, bedenken en het opschrijven van de architectuur en de implementatie hiervan. Je onderzoekt manieren om onderdelen van de bestaande cloud omgeving te laten draaien op de publieke cloud omgeving. Hierna test je deze bevindingen.

Ben jij iemand met durf, ben je communicatief sterk en graag innovatief bezig? Werk je volgens het principe ‘niet lullen maar poetsen’ en woon je ook nog eens in de omgeving van Groningen? Dan horen wij graag van je!

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde HBO of Universitaire, IT gerelateerde opleiding.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Java ontwikkelaar
 • Je hebt ervaring met Linux en cloud technieken
 • Je bent proactief, communicatief sterk, zelfstandig en opereert goed in een team
 • Je hebt een kwaliteits-, klantgerichte en flexibele werkinstelling.
 • Je hebt gedegen kennis van technologieën als: Docker, ActiveMQ, Apache Camel, Hibernate, MariaDB (SQL), Redis, Jetti, AngularJS/Bootstrap.
 • Je hebt kennis van of interesse in cloud technologieën als Kubernatics, Hadoop, Kafka, NiFi, Snowflake en OCTA.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
 • Pensioensregeling.
 • 25 vakantiedagen per jaar.
 • Een uitdagende baan (32-40 uur) in een innovatieve, groeiende organisatie.
 • Werken in een collegiaal en gemotiveerd team.
 • Eigen verantwoordelijkheid en een gevarieerd takenpakket.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is gevestigd in Tynaarlo waar het gehele team bestaat uit zo’n 45 man waarvan 5 ontwikkelaars. De organisatie bevindt zich in de caremarkt en houdt zich bezig met het ontwikkelen van zorgtechnologie voor meer dan 250 zorginstellingen. Dit doen zij op basis van IoT devices. Denk hierbij aan optische sensoren, zorgunits en geluidsdetectie. De devices worden ingezet als extra oren en ogen voor de zorg. Daarbij ontwikkelen zij ook apps om deze tech te ondersteunen.

Bij de organisatie staan de bewoners van de verzorgingstehuizen en verpleeghuizen centraal. Met de geavanceerde tech worden de bewoners bewaakt en zijn er meer handjes aan het bed. De IoT devices informeren de medewerkers over de bewoners. Zo kun je denken aan alarmeringen vanuit de optische sensoren wanneer bijvoorbeeld een bewoner uit bed is gevallen. Ook wordt er inzicht verkregen in gedragspatronen en daarbij kan ook de zorgbehoefte worden bepaald. Er kan dus op afstand een grote doelgroep worden bediend. Zo wordt de werkdruk voor medewerkers verlicht en de vrijheid en veiligheid van bewoners vergroot.

Wat de organisatie zo uniek maakt is dat zij gebruik maken van opensource technologie. Deze wordt dan aangepast en dan ingezet in de zorg. Er hoeft geen daadwerkelijk product aangeschaft te worden. Het is toepasbaar op bijvoorbeeld een eigen smartphone of smartwatch. De tech die zij maken wordt daarnaast ook steeds geavanceerder en steeds verbeterd. Je komt dan ook terecht in zeer innovatieve werkomgeving. Bij elk project ben je betrokken van begin tot eind. Er wordt klantgericht gewerkt en ontwikkelt vanuit de marktvraag. Wat je ontwikkelt, wordt binnen korte tijd daadwerkelijk gebruikt en ingezet. Daarnaast is er ook ruimte voor eigen ideeën en projecten.

Op kantoor kom je terecht in een hecht team en word je daarnaast ook volop betrokken bij wat er in het bedrijf gebeurt. Elke vrijdag wordt er samen geluncht en er worden ook verscheidende uitjes georganiseerd door het jaar heen.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Assen