Vacature Medior Cloud Engineer - Utrecht

Utrecht

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een innovatieve organisatie die zich in 2017 de beste werkplek mocht noemen, zijn wij op zoek naar een ervaren backend developer. De bedrijfscultuur bestaat uit specialisme, ambitie en geluk. Ben jij geïnteresseerd in cloud solutions en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan is deze vacature iets voor jou!


Bij onze klant ga je aan de slag als backend programmeur en werk je aan verschillende projecten. Het team waar je in terecht komt bestaat uit 26 ambitieuze (Young) Professionals. Binnen dit team ga je een grote bijdrage leveren aan het maken van slimme applicaties. Er wordt gewerkt met de innovatieve Google Cloud Toolbox waarmee cloud-oplossingen op maat geleverd worden. De benodigde tools verschillen per klant: bij de ene klant ga je gebruik maken van kant-en-klare pakketten en bij andere klant maak je gebruik van geavanceerde bouwstenen. Je zult veel leren over Google Cloud, terwijl je werkt aan innovatieve producten en oneindig schaalbare applicaties maakt. De meeste codes zul je schrijven in Java, maar andere talen zoals Python zijn niet uitgesloten.

Je bent bij onze klant werkzaam op diverse locaties, op kantoor of op locatie bij de klant. Het is daarom belangrijk dat jij het leuk vindt om met klanten te communiceren. Daarnaast zorgen jouw communicatieve vaardigheden ervoor dat jouw team voorzien wordt van de juiste feedback. Wanneer zich problemen voordoen, ga jij op zoek naar de oplossing. Een uitdaging staat voor jou gelijk aan een kans om iets nieuws te leren. Regelmatig worden er meetups georganiseerd, zodat jij je kennis kunt blijven verbreden. Verder krijg je bij onze klant veel ruimte voor innovatie, ambities en nieuwe ideeën. Zo zijn er veel mogelijkheden om trainingen te volgen, onderzoek te doen, prototypes te bouwen en deel te nemen aan (internationale) events

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een succesvol afgeronde HBO of WO opleiding met een technische achtergrond;
 • +2 jaar werkervaring als Java developer;
 • Kennis van high availability, scalability en fault tolerance;
 • Ervaring met cloud certificering en Scrum is een pré;
 • Een proactieve instelling en sterke communicatieve vaardigheden;
 • Beheersing van zowel de Nederlandse als de Engels taal;
 • Een passie voor programmeren, innovatie, cloud engineering en leuke activiteiten ondernemen in je vrije tijd, wat we terug kunnen zien in je werk!

lees meer

Overige info
 • Direct een vast contact;
 • Een goed marktconform salaris;
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, denk hierbij aan winstverdeling, onkostenvergoeding en goede pensioenspremie;
 • Een laptop naar keuze, een lease auto en een NS Business card;
 • Jaarlijks 27 vakantiedagen;
 • Veel doorgroeimogelijkheden, o.a. door het ontwikkelingstraject tijdens je hele carrière;
 • De mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van het bedrijf, door het kopen van aandelen;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant levert toolwerk aan de top 200 bedrijven in Nederland. Zij zorgen ervoor dat hun klanten met software oplossingen en toolwerk weer het slimme jongetje van de klas wordt. Hun expertise bestaat voornamelijk uit: Alfresco, EMC, Google Apps en Mendix. Ook zijn ze een van de grootste partners van Google met de Google Search Appliance en daarnaast koploper met Google Glass ontwikkeling! Ze hebben een interessant klantportfolio met grote klanten als G-Star, KPN, TomTom en ING. Met ruim 150 tevreden medewerkers bieden zij oplossingen gericht op e-commerce, online applicaties, business intelligence en cloud oplossingen. Onze klant is Google Premium Partner, wat betekent dat zij gekwalificeerd zijn om oplossingen van het Google Cloud Platform bij organisaties te bouwen.

Innovatie, ambitie, specialisme en geluk van de medewerkers is waar dit bedrijf voor staat. Ze geloven dat wanneer je plezier beleeft in je werk, en goed bent in wat je doet, je werk onderdeel is van jouw geluk. De organisatie is enorm plat, autonoom en is een echt IT bedrijf. Vrijwel iedereen heeft een achtergrond in de IT en is hier nog steeds in actief. Ook de cellen cultuur die ze gebruiken is vrij uniek, hierdoor heb je intern niet te maken met een bepaalde hiërarchie of directiebeleid. Je wordt in je werk ook enorm vrij gelaten om je eigen pad te vinden. Werk jij bijvoorbeeld liever in de avond? Dan is dit mogelijk.

Werk je liever vanuit huis? In overleg met de klant kan jij de mogelijkheden bespreken. Je bent als het ware eigen baas binnen het bedrijf. Onze klant is namelijk niet voor niets uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland en op de eerste plaats geëindigd op de ‘Great Place To Work’ van 2017! Daarnaast bieden ze je de mogelijkheid te groeien. Ook is het mogelijk om mede-eigenaar van het bedrijf te worden door aandelen te kopen. Als jij ondernemend en ambitieus bent, is deze organisatie ‘the place to be’! Wanneer je een goed businessplan aanlevert kan je een bedrijf opzetten binnen dit bedrijf zelf! Zo is hun vestiging in Turkije ook tot stand gekomen.

Buiten het werk om worden er ook leuke uitjes georganiseerd. Zo worden door het jaar heen verschillende teambuilding activiteiten georganiseerd, zoals een zeepkistenrace, sportuitjes, borrels, spannende FIFA-potjes of een dagje lasergamen. Ook gaat een groot deel van het bedrijf ieder jaar samen op wintersport en wordt er jaarlijks een popconcert vanuit het bedrijf gegeven. Kortom: het is een hecht en gezellig team waar bijna geen verloop is onder het personeel. Geluk, vrijheid en ondernemerschap zijn voor zowel het bedrijf als hun werknemers erg belangrijk is.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Utrecht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht