Vacature Java ontwikkelaar Young Professional - Utrecht

Utrecht

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 1 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij binnen twee jaar tot de top van de Nederlandse Java ontwikkelaars behoren? En wil jij in een Scrum team aan uitdagende projecten werken? Maak je ambities waar met behulp van het intensieve Young Professional trainingsprogramma!


Je begint het trainingsprogramma met een fulltime masterclass waarin je binnen 11 weken wordt opgeleid tot Java ontwikkelaar. De masterclass is een combinatie van theorie en praktijkopdrachten. Frameworks zoals Spring, Hibernate, Junit, Mochito, Gladle en AngularJS worden behandeld, maar ook Security, Web-scale en code kwaliteit komen aan bod. De masterclass sluit je af met een OCA en OCP Java 8 certificaat en een Scrummaster certificaat.

De organisatie bestaat uit ongeveer 75 werknemers. De opdrachten waar je aan werkt kunnen inhouse of bij de klant zijn. Als developer kom je nooit alleen op een opdracht te zitten, maar je komt in een multidisciplinair Scrum team terecht, omdat de organisatie het belangrijk vindt dat je als team met je collega’s bij de klant werkzaam bent. Op die manier kun je goed met ze sparren en leer je nog eens goed kennen ook.

Als Young Professional wordt je binnen twee jaar opgeleid tot senior en daarbij volg je gedurende het traject diverse inhoudelijke trainingen. Binnen het bedrijf is een breed scala aan opleidingen en cursussen die je kunt volgen. Ook worden er regelmatig pizza sessies op de hoofdkantoren gehouden waar je altijd welkom bent. Nieuwe technieken staan bij deze organisatie altijd centraal!

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO- en WO-opleiding;
 • Relevante werkervaring met Java en/of JEE;
 • Kennis van bekende frameworks als Spring, Hibernate, Eclipselink, AngularJS, LogBack en Apache Commons;
 • Ervaring met webservices (CDI/JPA/REST/SOAP) en specificaties (JMS, JAXB en JAX-WS);
 • Kennis van build ondersteunende tools;
 • Kennis van Design Patterns en Enterprise Integration Patterns;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een passie voor techniek en het ontwikkelen van software.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaries met bonusregeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Jaarlijkse bonus, afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
 • Een leaseauto en laptop van de zaak;
 • Een reistijd van maximaal 1 uur;
 • Enorm veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant, gevestigd in Amersfoort, levert software ontwikkelingen op het gebied van Java, .NET en Mobile. Bij deze organisatie wordt er veel geëxperimenteerd met nieuwe technologieën die toegepast worden op Raspberry Pi’s en Up Boards. Grote organisaties zoals de Rabobank, ABN AMRO, KPN, de Belastingdienst en Alliander maken gebruik van de duurzame IT systemen die zij leveren.

Onze klant is een hele hechte, gezellig maar ook gedreven club bomvol Java fanaten. Wat ze uniek en geliefd maakt is dat ze vanuit de hun werknemers denken: ze zoeken actief naar projecten die goed aansluiten bij de wensen van hun personeel. Op die manier zorgen ze ervoor dat jij de juiste uitdaging vindt die bij jou past. Dit heeft niet alleen betrekking op het technische aspect maar ook op de reisafstand. Zo streven ze naar een maximum reistijd van 1 uur.

Door hun unieke werkwijze hebben ze zeer uiteenlopende projecten. Je kunt hierbij denken aan het analyseren en ontwerpen van software aan de hand van de SCRUM methode, maar bijvoorbeeld ook de ontwikkeling van een mobile app. Onze klant vindt het belangrijk erg belangrijk dat je voldoende (technische) uitdaging in je projecten hebt. Mocht dit niet zo zijn dan gaan ze op zoek naar een uitdagender project dat beter bij jou past. Uitdaging is bij hun het toverwoord!

Buiten de werkzaamheden om wordt er van alles georganiseerd. Zo hebben ze hebben naast de standaard Vrijmibo ook andere verschillende uitjes zoals een BBQ, wintersport en worden er verschillende jobfestivals bezocht zoals Devoxx en NLJUG. En alsof dat nog niet genoeg is hebben ze jaarlijks een zomerkamp in Zuid-Frankrijk op een boerderijvilla (met zwembad!) waar je samen met je collega’s experimenteert met nieuwe (Agile) technieken en technologieën.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht