Vacature Medior/Senior Java Developer Zorgverzekeraar - Tilburg

Tilburg

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken voor een zorgverzekeraar met 3,6 miljoen klanten in Nederland? Ben jij een ervaren Java Developer die geen uitdaging uit de weg gaat op het gebied van het ontwikkelen en onderhouden van software applicaties? Lees dan snel verder en wie weet ben jij straks onderdeel van één van de SCRUM ICT teams!


Binnen het SCRUM team ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe functies en het onderhouden van deze functies. Het team waarin je komt te werken bestaat uit drie developers, twee informatieanalisten, twee functioneel beheerders, een DBA’er en een tester. Je krijgt veel vrijheid en bent verantwoordelijk voor jouw eigen onderdeel, maar als onderdeel van het team ben je altijd bereid om jouw teamleden te ondersteunen waar nodig.

Je gaat werken aan het financiële systeem van debiteurenbeheer. De uitdagingen waar het team zich momenteel mee bezighoudt gaan over de aansluiting op Europese Privacyregels (AVG), de upgrade van JAVA EE 7 naar 8, de upgrade van Hibernate 7 naar 8, real time koppelingen en het afwerken van het kwaliteitsplan voor verbeteringen binnen de applicatie. Om jouw werkzaamheden uit te voeren werk je met een technologie stack van Java EE, JSP, MQ, Maven, Git, Websphere en SQL. Daarnaast werk je aan de hand van de Agile methode met SCRUM.

Naast de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt in jouw werkzaamheden, krijg je ook de mogelijkheid om thuis te werken en zelf jouw werktijden te bepalen. Binnen de uitdagende werkomgeving wordt geïnvesteerd in jouw carrière en werk je altijd met de nieuwste technieken.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO opleiding, in de richting informatica of vergelijkbaar;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen in Java;
 • Ervaring met Java EE, JSP, MQ, Maven, Git, Websphere en SQL;
 • Kennis en ervaring met Agile en SCRUM;
 • Kennis en ervaring met Selenium, Struts en Hibernate is een pré;
 • Kennis en ervaring met Git, Eclipse, Jbose, Enterprise Services en Webservices is een pré
 • Een ondernemende houding en goede communicatieve vaardigheden.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris, inclusief 8,5% eindejaarsuitkering;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden die je zelf mag samenstellen;
 • Een werkweek van 38 uur per week;
 • Goede mobiliteitsvergoeding;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget;
 • De mogelijkheid om thuis te werken en je eigen werktijden te bepalen;
 • Korting op verschillende verzekeringen.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is een zorgverzekeraar die gevestigd is in Tilburg. Deze zorgverzekeraar biedt 3,6 miljoen Nederlanders een zorgverzekering aan. Het doel van deze organisatie is het verbeteren van de kwaliteit van de zorg, waarbij de klant centraal staat. De organisatie streeft altijd naar verbetering en werkt daarom continu met nieuwe technieken binnen de ICT. Klanten geven deze organisatie gemiddeld een 8 op het gebied van tevredenheid.

De ICT afdeling van de organisatie zorgt ervoor dat de organisatie enorme hoeveelheden administratieve gegevens kan verwerken, waardoor klanten zo snel mogelijk worden geholpen. Door de enorme hoeveelheden gegevens die de organisatie verwerkt spelen privacy, security en compliance een belangrijke rol. De ICT systemen die gebruikt worden bestaat uit eigen software en eigen infrastructuur die ook zelf in beheer wordt onderhouden.

Bij deze organisatie werken ruim 2500 medewerkers, waarvan de ICT afdeling ongeveer 200 man telt. Deze afdeling is onderverdeeld in teams met veelzijdige gebieden. Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je werken aan apps voor klanten, de implementatie van de enterprise service bus, data analytics of complexe ontwikkelvragen.

Als ICT specialist werk je nauw samen met collega’s van andere vakgebieden als het gaat om het ontwikkelen en onderhouden van applicaties of het in de lucht houden van de infrastructuur. Door de veelzijdige vakgebieden krijg jij de kans om te doen wat je echt leuk vindt en om jezelf te blijven ontwikkelen krijg je de kans om trainingen en opleidingen te volgen.

Naast professionele ontwikkeling, is jouw ontwikkeling binnen het team ook belangrijk. Er vinden vaak borrels of teamuitjes plaats, waarbij je samen met het team naar een escaperoom gaat of gezellig de roze maandag op de Tilburgse kermis viert. De sfeer is informeel en relaxt en de sublieme koffie op kantoor is ontzettend in trek bij de medewerkers.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg