Vacature Java/Mobile Developer High-Tech Software - Wassenaar

Wassenaar

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze Mobile Developer die op hoog niveau software ontwikkelt? Wil jij werken aan projecten voor grote, succesvolle opdrachtgevers? En wil jij werken in een team zonder manager waar jij veel vrijheid krijgt? Lees dan snel de volledige vacature en wie weet behoor jij binnenkort tot dit succesvolle team!


Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van hoogwaardige mobiele applicaties. Binnen het team is iedereen een Mobile Developer, maar een aantal developers zijn gespecialiseerd in de Front-end of Back-end. Het doel is om software te ontwikkelen dat geschikt is voor de lange termijn en goed te onderhouden is. Je krijgt de vrijheid om zelf de beste oplossing te implementeren voor de vraag vanuit de klant. Daarnaast is het ook belangrijk om goed samen te werken met het team en de opdrachtgevers.

Verder werkt je met het team op basis van Open Source. Je ontwikkelt zowel voor Android als voor iOS en gebruikt hierbij een brede technologie stack. Technologieën die gebruikt worden zijn Java, SQL, NoSQL, Linux, CI, Git, TDD, Goovy, Google App Engine, TensorFlow, Datastore en AWS. Naast deze brede technologie stack vind jij het leuk om met nieuwe technieken te werken en helemaal op de hoogte te zijn van de laatste trends!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding met een technische achtergrond;
 • Ervaring met het ontwikkelen van Java, Android en iOS software;
 • Kennis en ervaring met SQL, NoSQL, Linux, Ci, Git en TDD.
 • Ervaring met Goovy, Google App Engine, TensorFlow, Datastore en AWS is een pré;
 • Je schrijft codes op een hoog niveau en daarnaast heb de ambitie om tot de beste Mobile Developers in Nederland te horen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 6.250 p/m
Overige info
 • Een goed salaris tot maximaal €75.000 per jaar, op basis van jouw ervaring;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een auto van de zaak of NS Businesscard;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • De mogelijkheid om veel te leren van grote, succesvolle organisaties;
 • Een informele en open werksfeer met leuke uitjes en collega’s.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is in 2001 opgericht en is gevestigd in Wassenaar. Binnen de organisatie werken ze aan het ontwikkelen van mobiele applicaties. De software die de organisatie ontwikkelt is complex en nooit eerder ontwikkeld. Applicaties worden dus niet nagemaakt, maar vanaf A tot Z zelf ontwikkeld. Het karakter van deze mobiele applicaties kenmerkt zich door een hoge mate van kwaliteit en een innovatieve geest. Om de kwaliteit te waarborgen, wordt de software vaak getest.

Naast inhouse, werkt deze organisatie ook op projectbasis voor grote klanten, zoals Vodafone, KPN, Rabobank, BCC News en KLM. De software die de organisatie ontwikkelt is zeer divers. Zo heeft deze organisatie software ontwikkeld om de fietsers te volgen tijdens de Tour de Fance op basis van Big Data en Artificial Intelligence. Daarnaast hebben ze ook software ontwikkeld voor het Ministerie van Defensie om soldaten te ondersteunen in de strijd. Momenteel zijn ze bezig met het ontwikkelen van een nanotech t-shirt die de hartslag en spieractiviteit meet tijdens het sporten, zonder dat er gebruik gemaakt wordt van sensoren op het lichaam. Na afloop kun je het shirt gewoon wassen!

Het team dat deze innovatieve applicaties ontwikkelt, bestaat uit 25 mobile developers. Deze developers zijn jong, ambitieus en in staat om hoogwaardige applicaties te ontwikkelen. De cultuur is open en er is een platte organisatiestructuur. Er zijn geen managers; het gehele team bestaat uit developers. Daarnaast hebben ze Frits, de kantoorhond, die altijd in is om een rondje te lopen.

Hoe ambitieus het team daadwerkelijk is, is terug te zien aan de wedstrijden waar het team aan heeft mee gedaan. Zo hebben ze meegedaan aan het ontwikkelen van een app voor NASA om de ruimte in te gaan, waar een prijzenpot van tien miljoen klaar stond voor de winnaars. Ook hebben ze een app ontwikkeld die aantoont of iemand ziek is, waar zeven miljoen euro mee te winnen viel. Alleen de beste organisaties en developers mogen hieraan meedoen!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Developer in Wassenaar
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Wassenaar