Vacature Fullstack Java Developer Cloudplatform - Maastricht

Maastricht

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij onderdeel zijn van een internationaal georiënteerd en prijswinnend team? Ben jij een medior of senior fullstack developer met kennis van Java, Python en Ruby on Rails? En wil jij werken aan een onafhankelijk cloud portal voor de zakelijke markt? Lees dan snel verder en wie weet is deze vacature iets voor jou!


In totaal zijn er bij deze organisatie 35 medewerkers in dienst, waarvan het ontwikkelteam in Nederland uit 6 developers bestaat en het team in België uit 7 developers. Wegens groei van de organisatie zijn ze op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde developers die analytisch, gedreven, flexibel en klantgericht zijn. Samen met een gemotiveerd team werk je aan oplossingen voor vragen vanuit de klant, waarbij jullie geen uitdaging uit de weg gaan.

Binnen het platform ben je verantwoordelijk voor het volledige aanbod van oplossingen omtrent voice, cloud, mobile, connectivity en PBXaaS. Het belang van voice is betere bereikbaarheid, efficiëntere communicatie en kostenbesparing. Binnen de cloud is de schaalbaarheid het meest van belang, waarbij het cloud platform gebouwd is met de nieuwste technieken om de veiligheid te garanderen. Het inrichten van de vast-mobiel integratie stel je samen met de klant samen binnen het mobile aspect. Tot slot stel je binnen connectivity en PBXaaS het communicatieplatform en de bijbehorende hardware samen, speciaal op maat voor de klant.

Als fullstack developer ga je met verschillende technieken aan de slag. Naast Java, Python, Ruby on Rails en SQL ga je ook aan de slag met JavaScript (React.js) en HTML5 of CSS3. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken krijgt je de kans om trainingen te volgen die aansluiten bij de technieken waar op de werkvloer gebruik van wordt gemaakt. Tot slot krijg je de mogelijkheid om door te groeien tot lead developer.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding met een technische achtergrond;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in het ontwikkelen met Java, Python en Ruby on Rails;
 • Kennis van Linux;
 • Kennis en ervaring van databases zoals SQL;
 • Kennis en ervaring van JavaScript en React.js is een pré;
 • Kennis en ervaring van HTML5 en CSS3 is een pre.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een pensioenregeling;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Doorgroeimogelijkheden tot lead developer;
 • Een informele werksfeer met jonge collega’s.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De in Heerlen gevestigde organisatie is sinds 2007 leverancier van een geautomatiseerd en schaalbaar cloud business platform voor de zakelijke markt. Dit business platform betreft een merkonafhankelijk portal voor het bundelen en beschikbaar stellen van real-time communicatie. Door de uitgebreide marktkennis van de medewerkers bieden zij een meerwaarde aan, waarbij gestreefd wordt naar keuzevrijheid, eenvoud en real-time levering. Het platform is eenvoudig en flexibel en ondersteunt naast de communicatiediensten ook de processen omtrent verkopen, leveren, factureren en beheren.

Binnen Nederland, België en Duitsland heeft deze organisatie meer dan 200 gecertificeerde business partners. Met haar prijswinnende teams is deze organisatie een specialist in het vakgebied. De gewonnen prijzen betreffen prijzen voor de snelst groeiende organisatie. Wegens het succes zijn de ambities van deze organisatie om in heel Europa te opereren en volledige werkplekken vanuit de cloud aan te bieden. Echter, de gewonnen prijzen voor snelst groeiende organisatie zijn niet de enige successen. Sinds 2007 staat de organisatie in de top 10 VoIP-spelers binnen Nederland en behalen zij een uptime percentage van 99,99%.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Maastricht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Maastricht