Vacature Senior Java App ontwikkelaar aan de Amstel - Amsterdam

Amsterdam

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij een passie voor internet, programmeren en nieuwe ontwikkelingen? Staat kennis delen bij jou hoog in het vaandel en onderzoek je graag de mogelijkheden van nieuwe platforms? Dan is dit de baan voor jou!


Jij gaat als Senior App Developer aan de slag binnen het app team dat uit 4 à 5 mensen bestaat. Dit zijn allemaal technisch goed onderlegde professionals waarmee je samenwerkt aan het verbeteren van de app ontwikkeling. De klanten waar je tijdens de projecten zoal voor werkt zijn onder andere T-Mobile, Nutricia en Ultimaker.

Als techneut ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en hebt daarom absoluut geen moeite met het onderzoeken van de mogelijkheden voor het inzetten van nieuwe platforms. Hiervoor wordt tijd vrij gemaakt binnen jouw planning zodat jij je voldoende kunt verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Het ondersteunen van jouw collega’s is ook een belangrijk onderdeel binnen je werk. Jij helpt graag de minder ervaren collega’s het beste uit zichzelf te halen en hebt dan ook geen moeite om jouw kennis met hen te delen.

Verder ben jij iemand die wel enigszins gevoel heeft voor design, maar vooral de juiste programmeerervaring heeft. Zo weet jij in ieder geval de fijne kneepjes van iOS en Android. Eventuele ervaring met andere programmeertalen zoals PHP,C++, Javascript en/of Python wordt ook gewaardeerd. Daarnaast werkt dit team hier volgens de SCRUM methode.

Hecht jij veel waarde aan de usability van de apps, maar heb je ook gevoel voor design? Ben jij daarnaast geïnteresseerd in onderzoek doen naar de mogelijkheden van nieuwe platforms mobile talen? Dan is dit je kans!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring met het ontwikkelen van apps in iOS of Android;
 • Aantoonbare ervaring met andere talen of omgevingen zoals JavaScript, PHP, C++ of Python;
 • Je hebt gevoel voor design;
 • Programmeren en nieuwe ontwikkelingen zijn een passie van je;
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Vakantiegeld + 25 vakantiedagen;
 • Een laptop van de zaak;
 • Telefoon- en reiskostenvergoeding;
 • Voldoende ruimte en mogelijkheden om op technisch vlak verder te ontwikkelen;
 • Veel afwisseling door de diverse projecten waar je aan werkt!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf, met een team van 20 jonge professionals, is gespecialiseerd in het creëren van online producten voor onder andere web en app. Met een kantoor aan de Amstel zit zij centraal in Amsterdam en is voor de medewerkers buiten Amsterdam ook goed te bereiken.

Dagelijks wordt er hier hard gewerkt aan hoogstaande producten voor web en app. Inmiddels hebben zij diverse projecten achter de rug die voornamelijk in opdracht waren voor commerciële klanten. Zo hebben zij gebouwd aan de My T-Mobile App, een app en website voor 3D printermaker Ultimaker, de website van NuTestament, de Nutricia voor jou app en nog veel meer.

Op de werkvloer wordt je gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen en verder te leren. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld interne trainingssessies te houden of ze doen het in de vorm van een zogenaamde ‘developers borrel’.

Naast hard werken is er ook tijd en ruimte voor ontspanning samen met de collega’s. Dagelijks wordt er een heerlijke lunch verzorgd, een potje poolen is onmisbaar tijdens je werkdag en er zijn regelmatig borrels in hun eigen bar. Als je denkt dat het hierbij stopt, dan heb je dat mis. Door het jaar heen worden er ook nog Game Nights, BBQ’s en bedrijfsuitjes georganiseerd!

Gezien het bedrijf blijf groeien en de toestroom van projecten steeds groter wordt, zijn zij nu op zoek naar een nieuwe toevoeging binnen dit team. Ben jij de Senior App Developer die zij zoeken? Lees dan snel verder voor de functie-eisen!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Amsterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam