Vacature Medior inhouse Java programmeur erotische sector - Amsterdam

Amsterdam

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Web Developer puur sang? Heb jij ambities om door te groeien naar een rol als Architect of Team Lead? Lijkt het je daarnaast leuk om zelf een team op te zetten in het centrum van Amsterdam? Dan zoeken wij jou!


Als Java Developer maak je onderdeel uit van het webdevelopmentteam. Dit team bestaat momenteel uit 3 ervaren Java Programmeurs met een gemiddelde leeftijd van rond de 30 jaar. Voor de deze functie geldt de standplaats Amsterdam en ze zijn vlak bij het Waterlooplein gevestigd. Samen met het huidige team zal jij de vestiging in Amsterdam verder uitbouwen. Wees niet bang dat je enige techneut in Amsterdam zult zijn. Momenteel zitten daar al reeds 6 PHP Developers en dit aantal is groeiende. Ook zijn ze gevestigd in een pand met allerlei andere IT bedrijven en wordt er binnen de community veel aan kennisdeling gedaan. Hier kun jij volop van meeprofiteren.

Qua technologiestack zal jij vooral op webdevelopment focussen. Kennis van Spring, JSP en JSTL is belangrijk voor deze rol en kennis van Hybris is een hele grote pre. Mocht je nog geen ervaring met de laatste genoemde technologie hebben dan is dit geen probleem. Gedurende je inwerkperiode wordt er direct fors in jou geïnvesteerd en zul jij deelnemen aan een hoogstaande Hybris training. Dit is niet de enige training, er behoren nog diverse cursussen tot de mogelijkheden. Verder staan er een aantal uitdagende projecten op de rol. Zo draait alles momenteel al in de cloud en willen ze ook Test Driven Development gaan implementeren. Kortom meer dan voldoende uitdaging!

De sfeer is intern heel informeel en laagdrempelig, maar er wordt wel professioneel op een hoog niveau gewerkt. Het bedrijf is gevestigd in een pand waar meerdere start-ups en grotere IT bedrijven zijn gevestigd. Hierdoor heerst er een echte start-up vibe. Dit is ook voelbaar in het team. Je krijgt bijvoorbeeld al snel veel verantwoordelijkheid en de mensen staan open voor nieuwe ideeën. Ook spreken de collega’s elkaar regelmatig buiten werktijd om en worden er veel activiteiten georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan teamuitjes, maar bijvoorbeeld ook kennisdelingsessies.

Omdat het huidige Java team zich momenteel in Walsoorden bevindt, zullen de standups plaatsvinden via Skype. Ook zal jij in je eerste maanden een aantal keer richting Zeeland reizen om het team en de code beter te leren kennen. Dit alles wordt volledig gefaciliteerd en gefinancierd door het bedrijf. Uiteindelijk zal het gehele team naar Amsterdam verhuizen en zal dat ook de vaste uitvalsbasis van het Java team worden. Jij bent hierin de pionier in Amsterdam en zult als eerste de lijnen in onze hoofdstad uitzetten.

Los van de technologische uitdaging zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend. Je kunt hierbij denken aan een goed basissalaris, 29 vakantiedagen, een OV businesscard, pensioen detailhandel, mogelijkheid tot parttime werken en flexibele werktijden. Ook liggen er functie inhoudelijk volop doorgroeimogelijkheden te wachten zoals een lead of architect rol. Mocht je daarom deze ambitie hebben dan is dit een niet te missen kans.

Al met al een baan met volop kansen en goede voorwaarden. Ben jij toe aan een nieuwe frisse omgeving. Pas jij goed binnen de vibe van een start up, maar vind je de zekerheid ook belangrijk? Dan zit je hier aan het juiste adres!

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Informatica (Technische Informatica, Computer Science of Software Engineering);
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Java Developer binnen een webomgeving (Java EE), en kennis van Java frameworks zoals: Spring, JSP en JSTL;
 • Kennis van Hybris, NodeJS, MeteorJS, GIT en JIRA/Confluence is een grote pre;
 • Ervaring met het werken binnen een Agile (SCRUM) omgeving;
 • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om een inhoudelijke discussie aan te gaan over technieken en architectuur;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.000 p/m
Overige info
 • Een goed en marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring (instap tot €4.000);
 • 29 vakantiedagen op fulltime basis met 8% vakantiegeld;
 • Pensioen conform detailhandel;
 • Goede reiskostendekking (19 cent netto per kilometer of OV businesscard);
 • Flexibele werktijden, zowel inlooptijden als parttime werken (stand-up om 09:30);
 • Volop doorgroeimogelijkheden richting een rol als Team Lead of Architect;
 • Beginnend met een jaarcontract en uitzicht op een vastdienstverband;
 • Volledige betaald opleidingstraject beginnend met een Hybris cursus;
 • De kans om in Amsterdam zelf een team op te zetten.

Klinkt dit als een interessante optie? Reageer dan via onderstaande button op de site en laat je cv achter.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is het spannendste bedrijf van Europa! Zij zijn namelijk de holding achter verschillende labels en webshops binnen de erotische sector. Het bedrijf is inmiddels 30 jaar oud en het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen waaronder: lingerie, films, speeltjes en drogisterij artikelen. Ter uitbreiding van het webteam zijn we op zoek naar een ervaren Java Developer die in Amsterdam een nieuw team gaat opzetten.

Door alle verschillende labels en het immense klantenbestand is het bedrijf uitgegroeid tot zo’n 80 man. Het distributiecentrum is in Almere en de developmentteams zijn momenteel in Zeeland (Java) en Amsterdam (PHP) gelokaliseerd. Uiteindelijk zal het gehele developmentteam, inclusief team Java, naar Amsterdam verhuizen. Tot die tijd zijn we op zoek naar een ervaren Java Webprogrammeur die het leuk vindt om in Amsterdam een nieuw team op te zetten.

Ben jij daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag zelf de lijnen uitzetten? Dan is dit dé kans! Lees snel verder om te zien of je aan de vereisten voldoet.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures CTO in Amsterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam