Vacature Java developer data-driven advertising software - Eindhoven

Eindhoven

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken aan grootschalige, geavanceerde technologie waar wereldwijde projecten aan gekoppeld zijn? Waar je vooroploopt met technologie en met een jong, gedreven team de wereld helpt veroveren binnen de data-driven advertising wereld? Dan ben je in hartje Eindhoven aan het juiste adres!


Als Software Engineer ben je werk je aan de fundering van het platform en verschillende maatwerkprojecten die daarbovenop worden gebouwd. Je bent verantwoordelijk voor verbetering en uitbreiding van functionaliteiten in het platform. Samen met een gedreven team van engineers hou je je bezig met de software-infrastructuur. Dagelijks worden hier biljoenen http-aanvragen in verwerkt, met als gevolg dat vele terrabytes aan data worden gegenereerd.

Belangrijk voor je functie van Software Engineer is dat je analytisch sterk bent en big data minded. Je ontwikkelt graag met open source tooling. Momenteel wordt er veel ontwikkelt met Java, Go, PHP, Angular, Cassandra, Redis, Hadoop, Nginx, Apache, Varnish en meer. Het belangrijkste is dan ook niet dat je al ervaring hebt met deze technieken, maar vooral makkelijk nieuwe talen leert en eigen maakt. Doordat je werkt een verschillende data-gestuurde technologie projecten is de afwisseling van je werk groot. Daarbij speelt jouw eigen inbreng en meedenken over ontwikkelingen een belangrijke rol. Meedenken over te gebruiken technologie, innovatieve ideeën en kennisdeling gaat veel tijd zitten en is onderdeel van je functie als Software Engineer.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding richting Informatica of Artificial Intelligence;
 • Ervaring met Java, Go, AngularJS, Hadoop of PHP;
 • Interesse in nieuwe talen en weet deze snel eigen te maken;
 • Bent big data minded, een teamspeler, hebt een kritische blik en houdt van innovatie;
 • Je bent pragmatisch en software engineering is je passie;
 • Denkt graag na over kansen en maakt graag deel uit van een snelgroeiende start-up!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 p/m
Overige info
 • Een jaarcontract met zicht op vastdienstverband;
 • Een salaris van € 2.000,- à € 4.500,- op basis van een 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen en internationale groeimogelijkheden;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling (bijna gehele premievrij!);
 • Geen gebrek aan stroopwafels, hierom zijn ze zelfs wereldwijd bekend bij klanten;
 • Flexibele werktijden, jonge, gedreven collega’s, interessante kennisdelingsessies;
 • Dagelijkse verse lunch, gezellige pizza-avondje en vrijdagmiddagborrels!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze volwassen start-up levert technologie om real-time advertenties te kopen en verkopen. Door miljarden datapunten te analyseren zijn zij in staat om klanten te helpen de juiste doelgroep te bereiken. Ze hebben een volledig open platform ontwikkelt waardoor hun wereldwijde klanten eenvoudig integraties met andere systemen kunnen realiseren. Bovenop dit platform wordt specifiek ontwikkelde maatwerktechnologie aangeleverd.

Klanten die gebruikmaken van deze technologie zijn trading desks, advertentienetwerken en mediabureaus uit de hele wereld. Inmiddels leveren zij al op 4 continenten software.
Het team bestaat totaal uit zo’n 25 medewerkers en de gemiddelde leeftijd ligt rond de 27 jaar. In het IT-team bevinden zich zo’n 15 engineers. Er hangt een innovatieve sfeer en jouw input wordt erg gewaardeerd. Kenmerkend is de hands-on mentaliteit, nieuwsgierigheid naar innovatie en nieuwe ontwikkelingen.

Er zijn veel mogelijkheden om door te groeien, bijvoorbeeld door het volgen van diverse cursussen en trainingen, soms zelfs in het buitenland. Ook worden er regelmatig kennissessies, pizza-avondjes en weekendjes weg georganiseerd. Aan gezelligheid ontbreekt het zeker niet. Inmiddels groeit het bedrijf flink door, qua data groeien ze erg hard en wordt steeds complexer. Momenteel zijn er zo’n 30 kleine en grote internationale (maatwerk)projecten waaraan gewerkt wordt. Om deze reden zijn ze dan ook op zoek naar meerdere software engineers. In hartje Eindhoven is momenteel plek voor een aantal Software Engineers, die graag waarde willen toevoegen aan deze succesvolle start-up en willen werken in een jong, gedreven team.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Eindhoven
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven