Vacature Startende Java developer uitgebreid opleidingsprogramma - Den Bosch

Den Bosch

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Net afgestudeerd en volop keus? Weet jij niet welke kant jij op moet gaan? Laat ons je dan helpen! Wij hebben een interessante en bovenal uitdagende baan bij een gerenommeerd bedrijf voor jou in de aanbieding. Een plek met een fijne en collegiale werksfeer. Daar komt bij dat zij een zeer uitgebreid opleidingsprogramma voor 2 jaar aanbieden, inclusief training on the job! Een ideale plek dus om jouw carrière te beginnen!


Het opleidingsprogramma dat je daarnaast volgt bestaat twee jaar, waarbij je veel begeleiding krijgt op zowel technische inhoudelijk als persoonlijk vlak. Zo wordt je begeleid door je manager en mentor op technisch vlak en biedt HR je ondersteuning op persoonlijk vlak met behulp van een interne coach, intervisies etc. Trainingen die je aangereikt krijgt binnen het opleidingsprogramma hebben te maken met de branche waarin zij zitten, maar ook Scrum.

Technisch gezien zul je gaan werken aan een verschillende Java applicaties, waaronder in het bijzonder één die de bedrijfsvoering van Nederlandse sociale diensten ondersteunen. Dit is een platform en database onafhankelijke applicatie die is ontwikkeld in Java in combinatie met Uniface. Jij gaat deze applicatie verder uitbouwen en technisch onderhouden. Naast het bouwen en onderhouden van de applicatie kan het ook zo zijn dat je ontwerptaken en testwerkzaamheden gaat verrichten. Talen waarmee je met name aan de slag gaat zijn Java en na 3 maanden start je ook met je Uniface-training en het toepassen hiervan. Wanneer je dit onder de knie hebt worden je skills daarna uitgebreid wordt met programmeertalen. Kortom, weet jij al wel dat software ontwikkeling het pad is dat je in wilt slaan maar weet je ook dat je nog veel te leren hebt? En is een goed ingericht opleidingsprogramma nu waar jij behoefte aan hebt? Dan is dit je uitgelezen kans!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO /WO opleiding (richting IT) met max. 2 jaar werkervaring;
 • Je bent positief ingesteld en gaat obstakels niet uit de weg;
 • Je kunt je vinden in de kernwaarden van het bedrijf (toewijding, ondernemen en vooruitstrevendheid);
 • Je bent resultaatgericht en hebt geen 9-5 mentaliteit;
 • Je hebt oog voor kwaliteit, bent communicatief en sociaal sterk, flexibel en een echte teamspeler.

lees meer

Overige info
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan een zeer goed ingericht opleidingsprogramma;
 • Professionele organisatie met veel groeimogelijkheden;
 • Aantrekkelijk instapsalaris met halfjaarlijkse groei, goede pensioenregeling en 26 vakantiedagen;
 • Veel zelfstandigheid, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

In het verleden is het bedrijf onderhevig geweest aan overnames door Getronics en KPN. Tegenwoordig maken zij onderdeel uit van enorm technisch moederbedrijf, met maarliefst 10 werkmaatschappijen en ruim 1600 werknemers.De club waar wij echter voor werven heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en bedrijfssoftware voor lokale overheden en maatschappelijke organisaties. Mede dankzij de software kunnen deze organisaties efficiënter opereren en nóg betere service leveren aan burgers en bedrijven. Momenteel heeft dit bedrijf 400 medewerkers in dienst die zich toegewijd inzetten voor het succes van deze informele club in Den Bosch.

Het enthousiasme en de inzet van deze medewerkers wordt zeer gewaardeerd door het bestuur. Zij zijn er dan ook van overtuigd dat de inspanning van het personeel de basis van het succes is. Daarom biedt dit bedrijf de gelegenheid, zowel qua ruimte als qua budget, om je uitermate goed te kunnen ontwikkelen. Dit kan in de vorm van uitdagende projecten, het werken met state-of-the-art systemen, een persoonlijk ontwikkelplan maar ook via interne coaching en het volgen van opleidingen.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch