Vacature Inhouse Full-Stack Java Developer internationale organisatie - Den Haag

Den Haag

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werken in de mooie stad Den Haag, waar je de mogelijkheid krijgt tot veel eigen verantwoordelijkheid? Waar je kunt werken aan een groot softwarepakket dat dagelijks door veel ondernemers in de gehele EU gebruikt wordt! Waar veel uitdaging, kwaliteit en maatwerk te vinden is? En waar veel vrijheid en groeimogelijkheden wordt gegeven aan de medewerkers? Het kan bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom!


Als Fullstack Java Developer ga jij je voor het BBIE bezig houden met het vernieuwingstraject van haar legacy applicatieomgeving. Werken als Fullstack Java Developer bij het BBIE biedt je de mogelijkheid de applicatie naar een next level te brengen. De omgeving is namelijk gebaseerd op IBM technologie en wordt omgezet naar een Open Source omgeving. Er zitten veel verschillende technieken in de omgeving maar je houdt je het meest bezig met Java8 en BackboneJS.

In 2017 is gestart met de ontwikkeling van de BackOffice applicatie voor de merken. Voor het ontwikkelen van het software developmenttraject hiervan ben je continu bezig met het verder modelleren, aanpassen, configureren en implementeren van de verschillende stappen. Je houdt je zo’n 90% van je tijd bezig met Java en BackboneJS. Technieken waar je nog meer mee te maken krijgt zijn Maven, ReactJS, Bootstrap, Spring en Tomcat.

Voor het BBIE is kennisdelen heel erg belangrijk, zij hechten hier dan ook veel waarde aan en er wordt veel aandacht besteedt aan interessante technisch inhoudelijke vraagstukken. Werken bij het BBIE betekent als Fullstack Java Developer veel vrijheid in je werk, maar ook werken in een omgeving waarbij je veel groeimogelijkheden worden aangereikt. Er heerst een fijne en relaxte werksfeer om in te werken.

Wanneer het je aanspreekt om aan een groot softwarepakket te werken dat door kantoren in de gehele EU gebruikt wordt, waar je kunt duiken in Frontend en Backend vraagstukken en daardoor een bestaande applicatie naar een hoger niveau wilt tillen, dan zit je hier goed.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau met tenminste 2 jaar ervaring als Java Developer;
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring van Java8 en JavaScript;
 • Kennis van en ervaring met Backbone.JS, JPA, JBoss en webservices werkt in je voordeel;
 • Je werkt graag op basis van Agile en Scrum;
 • Een gezonde nieuwsgierigheid waarbij je graag op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en innovaties op gebied van Java;
 • Je bent communicatief vaardig en een teamplayer met een praktische mindset en flexibele houding.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Je werkt in een omgeving met een inspirerend werkklimaat, gericht op onderlinge samenwerking;
 • Een zeer interessant plaatje qua primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een zeer goede pensioensvoorziening, aantrekkelijke ouderschapsverlofregelingen, studieregelingen, collectieve verzekeringen en reiskostenvergoeding.
 • Een 36-urige werkweek en maarliefst 40 vrije dagen;
 • Je krijgt veel groeimogelijkheden en de mogelijkheid zelf je groeipad uit te stippelen;
 • Je werkt in een omgeving waar veel ruimte is voor verbetering van je werk, dit wordt dan ook erg gestimuleerd.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) is een vooruitstrevende organisatie gevestigd in Den Haag. Het BBIE is een officiële instantie voor de registratie van merken, modellen en tekeningen in de gehele Benelux. Daarnaast biedt het BBIE de mogelijkheid om het bestaan van ideeën, concepten, ontwerpen, prototypes etc. vast te leggen in het i-Depot. Het registeren van het intellectueel eigendom moet voor iedere ondernemer vanzelfsprekend worden. Dat is de visie van het BBIE. Het BBIE heeft een online registratie van merken en modellen, met als doel: meer flexibiliteit en minder papier werk!

In de afgelopen jaren heeft het BBIE hard gewerkt om haar diensten te optimaliseren, zodat het makkelijker wordt om online merken en modellen te registreren, of om een oppositie in te dienen. De online diensten zijn toegankelijk, intuïtief en gebruiksvriendelijk. Ze blijven al hun diensten continue optimaliseren, zodat ze haar klanten kunnen voorzien van optimale functionaliteit. In het afgelopen jaar hebben zij zo’n 20.000 merkendepots verwerkt. Er werken ongeveer 100 personen, waarvan een deel Belgen en Luxemburgers.

Het IT-team is momenteel op zoek naar een tweetal nieuwe collega’s. Dit team geschikt veel kennis en ervaring op het gebied van het ontwikkelen van Java applicaties binnen een Europese organisatie. Wanneer het je aanspreekt om te werken in een Agile/SCRUM team aan vernieuwende diensten dat in de gehele Europese Unie gebruikt wordt, dan is dit de baan die jij zoekt!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag