Vacature Senior Java Developer Mobiel Parkeren - Amsterdam-Duivendrecht

Amsterdam-Duivendrecht

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Pas jij goed binnen een internationaal bedrijf en bouw jij graag aan complexe Java applicaties? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een leuk en innovatief bedrijf met een pioniers instelling? Lees dan snel verder en solliciteer!


Onze klant is gevestigd in Amsterdam en is 25 man sterk. Als Java developer kom je terecht in een multidisciplinair SCRUM team dat uit 10 personen bestaat. De gemiddelde leeftijd van dit team is eind 30 en er is een gezonde man/vrouw verdeling. Het team bestaat uit 5 fullstack Java developers en 2 software architecten. Binnen het bedrijf heerst er een internationale sfeer, maar de voertaal is Nederlands. Wel zijn er een aantal collega’s die de Nederlandse taal niet machtig zijn waardoor de documentatie in het Engels is.

Als Java developer verdiep jij je in de complexe code van de applicatie en ben je verantwoordelijk voor de implementatie van veranderingen in de applicatie. De gehele applicatie is in Java (JEE7) geschreven waarbij veel gebruik wordt gemaakt van het Spring framework (MVC), WebFlow, Webservices, Grails en JDBC. Voordat een nieuwe implementatie doorgevoerd wordt, voer je eerst zelf technische tests uit en daarna ondersteun je het testteam.

Qua persoonlijke ontwikkeling stel je samen met je leidinggevende aan het begin van het jaar een aantal doelen. Je vorderingen worden halverwege het jaar geëvalueerd en aan het eind van het jaar heb je een beoordelingsgesprek. Mocht je bijvoorbeeld behoefte hebben aan een training of cursus dan kun je dat in deze gesprekken aangeven, of gewoon langs je leidinggevende lopen. Binnen de afdeling wordt projectmatig gewerkt en krijg je veel vrijheid in je werk en (technische) keuzes! De deur staat namelijk altijd open en er is voldoende budget voor trainingen en cursussen.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding (met een technische achtergrond);
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met Java7 of hoger;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis en ervaring met het Spring Framework, MVC, webservices, Grails, security, webflow, Security, Web Services en JDBC;
 • Ervaring met testing en Agile is een pré;
 • Kennis van ORACLE, SQL, Tomcat en Jenkins is een pré;
 • Je bent pragmatisch, communicatief vaardig en kunt goed zelfstandig werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een goed en marktconform salaris afhankelijk van kennis en achtergrond;
 • Zeer goede collectieve zorg én pensioensregeling;
 • Goede netto reiskostenvergoeding of een OV kaart die de reiskosten dekt;
 • Beginnend met een 7 maanden contract die daarna wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Werken binnen een open, internationaal pioniersbedrijf binnen de parkeer sector;
 • Een inhouse sportzaal met daarbij alle faciliteiten waaronder een trainer;
 • Volop mogelijkheden tot het volgen van cursussen en trainingen;
 • En tot slot maak je onderdeel uit van een bedrijf die de wereld gaat veroveren.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is dé pionier op het gebied van mobiel parkeren en zijn mede bekend door hun campagnes. Het bedrijf is zo’n 10 jaar geleden opgericht toen de Smartphone industrie net in opkomst was. Inmiddels is vrijwel iedereen in het bezit van een Smartphone waardoor onze klant hun gebruikersaantal gigantisch ziet groeien. Binnen Nederland wordt er dagelijks 36.000 uur per dag mobiel geparkeerd in 141 steden en dit aantal is dagelijks groeiende.

De software die onze klant ontwikkelt maakt het voor gebruikers mogelijk om van afstand het betaald parkeren te starten en te stoppen. Vervolgens betaal je achteraf je parkeerkosten en wordt dit automatisch van je rekening afgeschreven. Geen gedoe meer met kaartjes, parkeermeters en boetes. Kortom, lekker makkelijk vanaf je mobiele telefoon.

Binnen Nederland en België zijn de diensten van onze klant inmiddels bekend en momenteel zijn ze dit verder aan het uitbouwen naar de rest van Europa. Zo zijn hun diensten vorig jaar gelanceerd in Duitsland en dit lijkt goed aan te slaan. Door dit succes zijn ze zich ook op andere landen en regio’s aan het oriënteren om hun marktaandeel te vergroten. Dat is ook de reden dat ze op zoek zijn naar uitbereiding van hun development team.

Daarnaast is onze klant ontzettend goed voor haar medewerkers. Zo krijg je bijvoorbeeld een bosje bloemen van de zaak als je jarig bent en uiteraard wordt er ook een taart geregeld. Om de week is er wel iemand jarig, waardoor er veel taart wordt gegeten. Daarnaast is er binnen het pand een sportschool waar je op de kosten van de zaak kunt trainen en gebruik kunt maken van de diensten van een personal trainer. Verder wordt er ook samen gesport in de vorm de dam tot dam loop. Op die manier trainen jullie de taart kilo’s er gezamenlijk weer af. Tot slot worden regelmatig teamuitjes georganiseerd waarbij je kunt denken aan etentjes, teambuilding activiteiten en spelletjes (bijvoorbeeld: wie is de mol?). Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Developer in Amsterdam-Duivendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam-Duivendrecht