Vacature Data Scientist voor Algoritmes Uitzendbranche - Diemen

Diemen

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Data Scientist met kennis en ervaring van Data Science, Machine Learning en Deep Learning? Wil jij algoritmes ontwikkelen voor het vinden van de beste match tussen vacatures en kandidaten? En vind jij het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen in een multidisciplinair SCRUM team? Lees dan snel verder!


Als Data Scietist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van algoritmes. Deze algoritmes maken het leven van de medewerkers, kandidaten en klanten steeds gemakkelijker. Binnen het team krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheden en wordt jouw input zeer gewaardeerd. Je helpt suggereren naar perfecte matches tussen kandidaten en vacatures, door inzichten te analyseren uit de data die jaren lang is opgeslagen. Naast Data Science wordt er ook gewerkt met Machine Learning en Deep Learning.

Je komt terecht op de IT-afdeling. Deze afdeling bestaat uit maar liefst 160 man en is onderverdeeld in 20 verschillende multidisciplinaire SCRUM teams. Intern wordt er daarom ook veel aan kennisdeling gedaan waardoor jij jezelf continu blijft doorontwikkelen. Binnen het team werk je met verschillende technieken, zoals Java, R, Python en Spark.

Naast een hele toffe inhoudelijk uitdaging is er ook ruimte voor ontspanning. Er worden per jaar een aantal uitjes georganiseerd waarbij je kunt denken aan etentjes, teambuilding activiteiten en pizzasessies. Alsof dat nog niet genoeg is wordt er jaarlijks groots uitgepakt met een feest dat bedrijfsbreed wordt gegeven.

Dus, klinkt dit complete pakket als jouw nieuwe baan? Wil jij inhouse werken in Amsterdam bij een werkgever die IT als speerpunt heeft? Heb jij een innovatieve drive en vind je goede arbeidsvoorwaarden belangrijk? Lees dan snel verder of jij in aanmerking komt voor deze job!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van informatica, computer science, data science of vergelijkbaar;
 • Ervaring met Data Science, Machine learning en Deep Learning;
 • Ervaring met Java, Pandas, Scikit-Learn, Keras, NoSQL, Linux, Bash, Git, R en Python;
 • Kennis en ervaring met algoritmes en IT & Cloud;
 • Kennis van Spark, NLP, Docker, Airflow is een pré;
 • Communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • Een out-of-the-box mentaliteit en een proactieve houding.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een competitief salaris;
 • 8,5% Vakantiegeld;
 • Een persoonlijke bonusregeling waar je zelf invloed op hebt;
 • Een bedrijfsafhankelijke bonus;
 • Een benefits budget die je zelf mag besteden;
 • Onkostenvergoeding;
 • Mogelijkheid om aandelen in het bedrijf te kopen;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Goede mobiliteitsvergoeding;
 • Een laptop van de zaak;
 • Volop opleidingsmogelijkheden en een Agile werkomgeving.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Als Data Scientist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van algoritmes. Deze algoritmes maken het leven van de medewerkers, kandidaten en klanten steeds gemakkelijker. Binnen het team krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheden en wordt jouw input zeer gewaardeerd. Je helpt suggereren naar perfecte matches tussen kandidaten en vacatures, door inzichten te analyseren uit de data die jaren lang is opgeslagen. Naast Data Science wordt er ook gewerkt met Machine Learning en Deep Learning.

*Als Lead Data Scientist heb je een centrale rol in de groei van data science capaciteiten van onze klant. Je zal als Lead verantwoordelijk zijn voor de samenwerking met en het coachen van andere Data Scientists om productie-klare versies van Machine Learning modellen te leveren. Hoofdzakelijk zal je bezig zijn met het uitdagen van het team in alle fases van het proces. Daarnaast is het van belang dat je regelmatig en adequaat contact houdt met het management over eventuele obstakels en uitdagingen.

Je komt terecht op de IT-afdeling. Deze afdeling bestaat uit maar liefst 200 man en is onderverdeeld in 24 verschillende multidisciplinaire SCRUM teams. Daarvan zijn een paar teams gericht op data en de rest voornamelijk op software ontwikkeling, maintanance, etc. Per afdeling werken diverse teams aan een specialisatie als bijvoorbeeld ‘kandidaten-kant’ of ‘bedrijven-kant’. Elk team kent zijn eigen roadmap met daarin hun eigen taken waarbij ze op sommige momenten met meerdere teams tegelijk werken aan eenzelfde doelstelling. Intern wordt er daarom ook veel aan kennisdeling gedaan waardoor jij jezelf continu blijft doorontwikkelen.

De projecten waar jij o.a. onderdeel van gaat zijn gericht op het verbeteren van de user experience op de bestaande websites van onze klant en andere gelieerde organisaties. Daarbij kan je denken aan het verbeteren van de data instroom van sollicitaties, tweaken van persoonlijke portals, toevoegen van een ‘personal journey’ aan je profiel. Aan de klanten-kant wordt er gewerkt aan verbeterde vacature management, hyper personalisatie van bedrijfsprofielen, en het opzetten van datamodellen en algoritmes om pro-actief banen aan te kunnen bieden aan kandidaten.

Naast een hele toffe inhoudelijk uitdaging is er ook ruimte voor ontspanning. Er worden per jaar een aantal uitjes georganiseerd waarbij je kunt denken aan etentjes, teambuilding activiteiten en pizzasessies. Alsof dat nog niet genoeg is wordt er jaarlijks groots uitgepakt met een feest dat bedrijfsbreed wordt gegeven.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Scientist in Diemen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Diemen