Vacature Inhouse Medior/Senior Java Developer Softwareoplossingen - Haarlem

Haarlem

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij graag bezig met de nieuwste technieken in het software development vak? Wil jij werken aan innovatieve state-of-art oplossingen binnen diverse sectoren? En werk jij graag in een hecht Scrum team zonder hiërarchie? Lees dan snel verder en wie weet is deze organisatie jouw nieuwe werkgever!


In dit bedrijf werken jonge gepassioneerde medewerkers die gemiddeld rond de 34 jaar zijn en echt plezier hebben in het vak. Zij zien het ontwikkelen als een ambacht en stoppen er veel passie en energie in. Ook onderling is de sfeer en samenwerking top. De ontwikkelaars krijgen veel vrijheid om prachtige dingen te maken aan de hand van een eigen Scrum methode. Hierbij staat kwaliteit voorop.

Als Java Developer ga je binnen het Scrumteam aan de slag. Jij houdt je bezig met de full life cycle van verschillende projecten: ontwerpen, ontwikkeling, programmeren, testen, bouwen en oplevering. De techologie stack waarmee gewerkt wordt bestaat naast Java uit Spring, Hibernate, Cucumber, Jenkins, AngularJS en Backbone.

Naast het harde werken wordt er ook tijd gemaakt voor ontspanning. Iedere vrijdag is er tijd voor een lekker biertje. Ook de lunch doen zij gezellig met zijn allen. Uiteraard worden er bij deze organisatie ook groepstrainingen en kennisdelingen aangeboden. Ben jij op zoek naar een plek waar je technisch challenges kunt vinden binnen een bijzonder prettige werksfeer? Dan ben je hier aan het juiste adres!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van informatica of vergelijkbaar;
 • Uitstekende kennis van Java en minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Goede kennis van Spring, Hibernate, Cucumber, Jenkins, Angular JS, Backbone;
 • Kennis van Scrum;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je kunt een goede en clean code schrijven;
 • Een zeer goed ook oog voor kwaliteit en communicatief vaardig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.250 - € 4.500 p/m
Overige info
 • Een goed salaris tussen de € 3.250 en € 4.500 per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, plus een eindejaarsbonus;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling;
 • 8% vakantiegeld en 27 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om een auto van de zaak te krijgen;
 • Thuiswerken en flexibele werktijden is mogelijk;
 • De mogelijkheid om parttime te werken (32 uur);
 • Direct een vast contract!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Sinds 1990 ontwikkelt deze in Haarlem gevestigde organisatie software die gericht is op open bankieren en publieke transportsystemen. De organisatie is actief in Nederland, Duitsland en de Scandinavische landen. Daarnaast is er een hechte samenwerking met ongeveer 10 software engineers die vanuit Servië aan het ontwikkelen zijn.

Binnen het open bankieren helpt deze organisatie om banken gebruik te laten maken van Fintech om financiële producten op een eenvoudigere manier te kunnen aanbieden. Ook in de publieke transport biedt deze organisatie innovatieve technologieën om state-of-art oplossingen te ontwikkelen die toekomstbestendig en schaalbaar zijn. Daarnaast levert deze organisatie een bedrijfseigen betaalsysteem voor scholen en bedrijven in de industrie.

In het bedrijf werken hoogopgeleide vakidioten, die vooral gefocust zijn op het ontwikkelen van kwalitatief goede producten. De oplossingen die zij bedenken worden bedacht voor de top van het bedrijfsleven. Onder andere de KNVB, Connexxion, Rabobank, BMW en PostNL zijn terug te vinden in hun klantenportfolio.

De sfeer binnen dit bedrijf is kenmerkend als het gaat om een gedeelde passie voor het leveren van kwalitatief hoge oplossingen. De sfeer en omgang is dan ook erg hecht. Je krijgt veel vrijheid in het maken van techniekkeuzes en in het inrichten van je eigen ontwikkeling. Ze doen hier niet aan vaste, strakke werktijden dus thuiswerken is hier mogelijk.

Organisatorisch gezien is het bedrijf erg plat en er is geen sprake van hiërarchie. Het management zelf heeft bijvoorbeeld zelf ook een technische achtergrond. Door het gehele bedrijf wordt daarom dezelfde taal gesproken en een voorliefde voor technologie vind je hierdoor terug in het gehele bedrijf. Wegens groei in opdrachten zijn ze momenteel op zoek naar een uitbereiding van hun ontwikkel team. Kom jij deze club versterken?

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Haarlem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Haarlem