Vacature Java Developer Delivery Management Software - Amsterdam

Amsterdam

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Hoewel de postbode nog maar weinig liefdesbrieven hoeft te bezorgen wegens de komst van social media en e-mail, hoeft de pakketbezorger nog niet te klagen. Veel retailers hebben tegenwoordig ook online verkoopkanalen, waardoor er nog genoeg te bezorgen valt. Lijkt het jou een uitdaging om dit logistieke doolhof tot een gestroomlijnde machine om te toveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


In het relatief kleine team, dat bestaat uit 4 Senior developers, is er door de groei ruimte vrij gekomen voor uitbreiding van het team. Er heerst een open sfeer waarin je de ruimte krijgt om mee te denken over het product. Je mag zelfs je eigen features bedenken en ontwikkelen! Je zult snel worden losgelaten waardoor je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Ook is er de mogelijkheid om cursussen of trainingen te volgen om je kennis lekker op pijl te houden en direct toe te kunnen passen. Verder krijg je uitgebreid de ruimte voor cursussen en opleidingen. Al met al: the best of both worlds!

In de functie als Java developer ontwikkel, verbeter en onderhoud jij de infrastructuur. Je gebruikt open source componenten die gebaseerd zijn op Apache en Spring. Daarnaast onderhoud jij de SOAP webservice en maak je koppelingen met externe webservices en systemen. Ook begeleid en stuur jij de test- & admin-infrastructuur aan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp en de gebruikersvriendelijkheid van het systeem, die je met behulp van Spring MVC en Apache Tiles onderhoudt. Tot slot zorg jij voor de aansturing tijdens het maken van documentatie. Al met al een afwisselende en erg leuke uitdaging!

Als Java Developer bij dit bedrijf ben jij communicatief vaardig en vind jij het leuk om nauw samen te werken met de rest van het 10-koppige team. Je werkt met diverse afdelingen samen, waaronder voornamelijk de Sales/Marketing en Support.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met Java;
 • Kennis van Hibernate, Spring, SOAP, MVC, JSP en JUnit;
 • Ervaring met Apache en Pivotal (Spring) is een pré
 • Affiniteit met E-commerce/webwinkels is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris afhankelijk van achtergrond en ervaring;
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden;
 • Doorgroeimogelijkheden naar Senior Developer/teamlead.
 • Gezamenlijke lunch en leuke teamuitjes;
 • Een groot aanbod aan trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie, gevestigd in Amsterdam, ontwikkelt Delivery Management software die gericht is op e-commerce aankopen. Wegens de vele vervoerders die tegenwoordig pakketten naar de consumenten brengen is er behoefte ontstaan voor één systeem waarin al deze vervoerders opgenomen kunnen worden. Deze organisatie heeft dit systeem dan ook ontwikkeld en sinds zien de mogelijkheden omtrent pakketbezorging enorm geworden!

Via diverse carriers en verzendopties kunnen klanten in binnen- en buitenland pakketten laten bezorgen, maar ook retourneren. Hierbij kunnen zij zelf kiezen wie de vervoerder zal zijn en dit door middel van Track and Trace bijhouden. Een voordeel voor de klant én het bedrijf is dat bestellingen sneller verzendklaar zijn en dat retourneren stukken eenvoudiger is. Doordat er steeds weer gezocht wordt naar nieuwe mogelijkheden omtrent de logistiek, kan de techniek niet achterblijven. Aan het zoeken naar nieuwe technieken wordt dan ook volop aandacht besteed.

Vanuit een toplocatie in downtown Amsterdam werken de gepassioneerde medewerkers van dit bedrijf voor vooraanstaande klanten in de Benelux zoals G-star, Greetz en Suitsupply. De ambitie is echter verder te groeien en de hele Europese markt te bedienen. Liggen jouw ambities ook bij een succesvol, internationaal bedrijf? Lees dan verder!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam