Vacature Medior Java Developer Nieuwste Technieken - Groningen

Groningen

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en heb jij ze binnen no time onder de knie? Ga je graag aan de slag binnen een jong team en ben je ook nog eens woonachtig in de regio Groningen? Dan zijn we op zoek naar jou!


Ben jij de nieuwe collega voor het development team? Dan ga je als Software Developer vooral aan de slag met het ‘from scratch’ opbouwen van projecten. Hierbij ben je samen met het team altijd op zoek naar de beste en nieuwste technologieën om toe te passen.

Natuurlijk zijn nieuwe technologieën leuk en interessant, maar als je voor dit bedrijf aan de slag gaat is het vooral van belang dat je in ieder geval kennis en ervaring hebt van Java, Angular.JS, Spring, Hibernate, Akka en Docker. Het team werkt op basis van Agile en Scrum, dus het is handig al je hier al ervaring mee hebt.

Weet jij naast dit alles ook als geen ander complexe materie te vertalen naar vrij eenvoudige oplossingen en begrijp je goed wat object-georiënteerd programmeren inhoudt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal drie jaar kennis van en ervaring met Java;
 • Je hebt daarnaast ervaring met Angular.js, Spring, Hibernate, Akka en Docker;
 • Je hebt werkervaring in een commerciële en klantgerichte functie;
 • Je hebt ervaring met een Agile development team;
 • Je bent altijd op zoek naar nieuwe technologieën en hebt het vermogen om deze snel te leren;
 • Je houdt van een potje tafelvoetbal en anders sla je een potje gamen op de PS4 nooit af.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris;
 • Een team van jonge en professionele collega’s;
 • Een uitdagende baan met ruimte voor technische innovatie;
 • Diverse interne en externe mogelijkheden voor verdere persoonlijke- en technische ontwikkeling;
 • Veel plezier buiten werktijd in de vorm van bijvoorbeeld een borrel.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf uit Groningen heeft inmiddels ruim tien jaar ervaring in het ontwikkelen van technologieën voor online marketing. Hiermee hebben ze zich weten te vestigen als betrouwbare partner voor meerdere grote klanten zoals Wehkamp, Bol.com en nog vele anderen. Inmiddels is het bedrijf ook deel uit gaan maken van een groter netwerk om zo een grotere speler te zijn op de internationale markt.

Het online marketing management systeem dat dit bedrijf aanlevert maakt het werk voor marketeers gemakkelijker doordat het overzicht biedt. De tool verwerkt data en levert data aan pp basis van data uit advertentiemedia, CRM systemen van klanten en Web Analytics. Op basis van deze data kunnen er uiteindelijk suggesties gedaan worden. Je kunt dus gerust zeggen dat deze tool echt leeft op basis van data.

Binnen de organisatie gaan ze altijd voor het beste resultaat en dat doen ze met een team dat momenteel bestaat uit veertien man. Samen werken zij aan de software die door verschillende grote online marktleiders gebruikt wordt. Op dit moment zijn ze hard bezig om grote delen van de software opnieuw op te zetten waarbij reactive streams een grote rol spelen. Daarbij werken ze nu vooral met Akka in Java.

Deze software kent drie peilers: Feed Management, Dynamic Advertising en Campaign Management. Al met al komt het erop neer dat het werk voor online marketeers gemakkelijker maakt, omdat ze vanuit één systeem overzicht hebben op het aanpassen van campagnes en op basis van de verkregen data gefundeerde beslissingen kunnen nemen.

Binnen dit team wordt je gestimuleerd om altijd het beste uit jezelf te halen. Niet alleen in je werk, maar ook in persoonlijke en technische ontwikkeling. Ze hebben dan ook een Learning en Development Centre waar je terecht kunt. Dit is lang niet alles, want ook kennissessies worden regelmatig gehouden, onder het genot van een verzorgt ontbijt samen met jouw collega’s.

Verder worden er jaarlijks meerdere uitjes en borrels georganiseerd om zo de teamspirit hoog te houden. De sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij een dagje beachvolleybal of een rondje hardlopen met wat collega’s en de ander kijkt liever naar de Tour de France met de rest onder het genot van een borrel. Voor iedereen is er wat wils!

Dus, ben jij een echte teamplayer op de werkvloer, maar ook daarbuiten? Lees dan vooral nog even verder!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen