Vacature Allround Backend Developer infrastructuur - Elst

Elst

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan het innoveren van de infrastructuur? Ben je een gedreven Backend Developer die applicaties kan opbouwen en graag wilt pionieren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De ICT afdeling van dit bedrijf bestaat uit 15 man die graag versterkt willen worden door een vaardige Backend programmeur! Je komt te werken in een vast team met korte lijnen, welk samen met de klant naar een mooi eindproduct toe werkt. Je gaat een bijdrage leveren aan het optimaal functioneren van diverse geautomatiseerde processen. Dat doe je door functionaliteit van bestaande (web)applicaties aan te passen of uit te breiden. Maar ook het ontwikkelen van nieuwe applicaties en het realiseren van integraties tussen diverse systemen en applicaties zijn een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Aanpassingen en uitbreidingen documenteer je en indien nodig maak je hiervan handleidingen.

Jij zal met jouw team verantwoordelijk zijn voor de eerste- en tweedelijns support en zowel het beheer als de ontwikkeling van het systeem, netwerk en applicaties. De nadruk zal op dit laatste liggen. Aangezien je vaak met de klant in contact zal staan is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Ook is de kennisoverdracht aan deze eindgebruikers onderdeel van het takenpakket. Naast dat je Inhouse aan het werk bent, kan het dus ook voorkomen dat je bij de klant op locatie aan projecten werkt. Dit kan door het hele land zijn, dus reizen moet voor jou geen probleem zijn.

De sfeer op kantoor is informeel en down to earth. Er is geen bepaalde werkmethode die gevolgd wordt. Wekelijks komt iedereen even bij elkaar om het een en ander te bespreken.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde opleiding richting de ICT op HBO/WO niveau;
 • Kennis van de talen Java, PHP, Python, HTML, SQL, XML JSON en SOAP;
 • Kennis van BMI en ESB tools;
 • Pré: kennis van Datawarehouse en BI;
 • Je werkt gestructureerd, procesmatig, pragmatisch, integer en pro actief;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Salaris zonder plafond, maar op basis van kennis en ervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Werken bij een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte lijnen;
 • Zelfstandigheid in een plezierige werkomgeving.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Toen een familie in 1916 de eer kreeg om kabels aan te leggen voor de IJsselcentrale bloeide er een prachtig bedrijf op gespecialiseerd in boven- en ondergrondse infrastructuur. Nu, 100 jaar verder is dit bedrijf een allround aannemer.

Infrastructuur is altijd van groot belang geweest voor de maatschappij. Door de jaren heen is de complexiteit hiervan enorm toegenomen. De vraag naar duurzaamheid, energietransitie en betere mobiliteit is enorm toegenomen. Dit is een taak die niet alleen uitgevoerd kan worden. Waar veel partijen zich focussen op het ontwikkelen van nieuwe technologieën, focust dit bedrijf zich hoofdzakelijk op de realisatie van projecten. Met ruim 1000 medewerkers zijn zij actief in, maar ook buiten Nederland. Door hun gedrevenheid en toewijding bewijzen zij zich al jaren als betrouwbare aannemer en fijne samenwerkingspartner. In deze periode van grote groei hebben ze altijd het familiegevoel in de onderneming weten te behouden. Hierdoor blijven zij op hun eigen koers varen en blijven zij, zelfs als de economie in een dip zit, altijd ondernemen. Op deze manier duren zij bescheiden maar altijd ambitieus, vertrouwd voort.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Elst Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Elst