Vacature Java Developer Uitzendbranche - Diemen

Diemen

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Java Developer met affiniteit heeft met Data, Cloud en Algoritmes? Wil jij meewerken aan een van de meest gebruikte databanken van Nederland? Lees dan snel verder!


Als Java developer kom je terecht op de IT-afdeling die allen in één pand zitten. Deze afdeling bestaat uit maar liefst 200 man en is onderverdeeld in 24 verschillende multidisciplinaire SCRUM teams. Daarvan zijn een paar teams gericht op data en de rest voornamelijk op software ontwikkeling, maintanance, etc. Per afdeling (etage) werken diverse teams aan een specialisatie als bijvoorbeeld ‘kandidaten-kant’ of ‘bedrijven-kant’. Elk team kent zijn eigen roadmap met daarin hun eigen taken waarbij ze op sommige momenten met meerdere teams tegelijk werken aan eenzelfde doelstelling. Intern wordt er daarom ook veel aan kennisdeling gedaan waardoor jij jezelf continu blijft door ontwikkelen.

De projecten waar jij o.a. onderdeel van gaat zijn gericht op het verbeteren van de user experience op de bestaande websites van onze klant en andere gelieerde organisaties. Daarbij kan je denken aan het verbeteren van de data instroom van sollicitaties, tweaken van persoonlijke portals, toevoegen van een ‘personal journey’ aan je profiel. Aan de klanten-kant wordt er gewerkt aan verbeterde vacature management, hyper personalisatie van bedrijfsprofielen, en het opzetten van datamodellen en algoritmes om pro-actief banen aan te kunnen bieden aan kandidaten. Binnen het team werk je met verschillende technieken, zoals Java, Spring(boot), Hippo, MongoDB, Cloud AWS, CI/CD, Jenkins, Docker, Gradle, Spock en Groovy gewerkt. Het beperkt zich niet tot deze technieken en is jouw inbreng in nieuwe tooling zeer wenselijk. Naast een hele toffe inhoudelijk uitdaging is er ook ruimte voor ontspanning. Er worden per jaar een aantal uitjes georganiseerd waarbij je kunt denken aan etentjes, teambuilding activiteiten en pizzasessies. Alsof dat nog niet genoeg is wordt er jaarlijks groots uitgepakt met een feest dat bedrijfsbreed wordt gegeven.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO of WO diploma op zak (bijv. Informatica);
 • Kennis en ervaring in Java;
 • Kennis van AngularJS en Hippo CMS, Cloud AWS, CI/CD, Jenkins, Docker, Groovy, Gradle, Spock is een pre;
 • HTML, CSS, JavaScript, Java webapplicaties, Spring (boot), Resfull API’s en Maven is voor jou bekend terrein;
 • Je bent in staat duidelijke feedback te leveren op de code van junior collega’s en weet ze ook te begeleiden waar nodig;
 • Vanuit je expertise ben je in staat op basis van functionele vragen een technische oplossing te bedenken;
 • Kennis van en/of ervaring met agile werkwijze scrum is een must.

lees meer

Overige info
 • Een competitief salaris tot wel €6300,- in deze schaal;
 • 8,5% Vakantiegeld;
 • Een persoonlijke bonusregeling waar je zelf invloed op hebt;
 • Een bedrijfsafhankelijke bonus x2!;
 • Een benefitsbudget die je zelf mag besteden;
 • Pensioensregeling;
 • Onkostenvergoeding;
 • Mogelijkheid om aandelen in het bedrijf te kopen;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Goede mobiliteitsvergoeding;
 • Een laptop van de zaak;
 • Volop opleidingsmogelijkheden en een Agile werkomgeving.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel en streeft er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren. Ze bestaan al sinds 1960 en is ooit begonnen bij het verhaal dat de oprichter iemand hielp aan een baan en deze naar zijn werk heeft gebracht op zijn eigen fiets. Tegenwoordig wordt de ‘match-making’ steeds meer middels vernieuwende technieken gedaan en is de IT-branche niet meer weg te denken.

Om de toppositie te behouden die de organisatie op dit moment heeft, wordt er non-stop gewerkt aan kennis, innovatie en de inzet van de nieuwste technologieën op het gebied van development. Hierbij is de IT het speerpunt van de organisatie geworden. De tevredenheid van zowel haar klanten als haar medewerkers staat voorop en dit is terug te zien in de lage verloop onder het personeel. Je wordt gestimuleerd om nieuwsgierig te blijven en lef te hebben in de keuzes die je maakt. Om de klanten de perfect aansluitende IT-oplossingen te bieden is het van belang dat iedereen zich binnen het bedrijf betrokken voelt bij het proces. Zo kan uiteindelijk een optimale user experience geleverd worden met hun op maat gemaakte websites.

Als medewerker wordt je binnen dit bedrijf gesteund om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Daarbij komt dat er regelmatig creatieve brainstorm- en kennissessies gehouden worden. Om de band tussen de medewerkers nog verder te versterken worden er personeelsactiviteiten georganiseerd en een succes zal altijd gevierd worden. Momenteel werkt onze klant met veel externe krachten en tijdelijke krachten, maar willen deze kennis graag intern gaan waarborgen. Ben jij erg gesteld op je vrijheid en ben jij innovatief ingesteld? Wil jij graag binnen een organisatie doorgroeien in de diepte of de breedte? Lees dan snel verder en solliciteer!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Diemen
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Diemen