user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior/medior Java Developer Inhouse (Eindhoven)

in Eindhoven

Java Professionals
 • Java Professionals
 • Autodidact of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering / Tijdelijk contract / Freelance
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Zie jij jezelf werken bij..
Een vakvolwassen bedrijf met een startup-mentaliteit, die de titel website van het jaar draagt, die een App ontwikkelt met honderdduizenden downloads in Nederland, die haar medewerkers veel ruimte geeft voor creativiteit en die hen beloond met een aantrekkelijk salaris? Lees dan snel verder!
 
Locatie:          Eindhoven
Type:              Inhouse

Waar ga je aan de slag?
Dit bedrijf is al jaren marktleider als producent en uitgever van geografische informatieproducten zoals plattegronden, fiets,- wandel,- en wegenkaarten via digitale media. Binnen de Benelux zijn ze de grootste aanbieder als het gaat om het aanbieden van routes en routeplanners via mobiele- en internetkanalen.
Het kantoor ligt op steenworpafstand van het station en is dus goed te belopen. Er werken inmiddels zo’n 25 mensen waarbij het zelfstuderende team jong en creatief is. De gemiddelde leeftijd op de werkvloer is 25 jaar. Er heerst nog een onwijs start-up gevoel en mensen krijgen veel vrijheid in het uitvoeren van hun werkzaamheden. De sfeer is dynamisch, innovatief en er zijn weinig kaders. De oprichter zelf stuurt het zelfstuderende team wel enigszins aan, maar streeft vooral na dat niemand de baas is. Je krijgt vooral heel veel ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan en creatieve hersenspinsels tot bloei te laten komen.
Het Java Enterprise Edition platform waaraan gewerkt wordt door zo’n 2 miljoen bezoekers per jaar bezocht, inmiddels hebben ze ± 500.000 downloads van de app op hun naam staan en meer dan 20.000 routes uitgegeven. Alles wordt bedacht in Eindhoven zelf, de apps, data en ontwikkling, sales, beheer, magazines, eigen redactie, design en SEO, aan alles wordt gewerkt in Eindhoven zelf. Het platform is volop in beweging en de komende tijd willen ze graag kijken naar uitbreiding in de vorm van motor- en schaatsroutes.
Wat ga je doen?
Als Junior/Medior Java Software Engineer ga je aan de slag met het ontwikkelen van de backend server en database van het platform. De applicaties worden ontwikkelt voor de recreanten die van de producten gebruikmaken. Belangrijk is dat je de beleving van hen hierin meeneemt.
Het IT team is multidisciplinair samengesteld en momenteel werken er 7 developers. Het team heeft korte lijnen, is zelfsturend, gezellig, jong, vooruitstrevend en innovatief. Je gaat aan de slag met nieuwe technologieën en daarnaast met Java EE.
Het team houdt erg leuk met z’n allen door regelmatig gezellige etentjes met elkaar te hebben en dagen erop uit te trekken. Dit geeft de teamspirit iedere keer weer een goede boost maar bovenal willen ze het hier ook erg leuk hebben met elkaar.
 

lees meer

Functie-eisen Dit ben jij:
 1. Werk en denknieau op minimaal HBO;
 2. Eraring en kennis van Java EE, MySQL en backend webdevelopment;
 3. Het werkt in je oordeel als je ervaring hebt met CSS, HTML5, JSON data en REST webservices, Geocoding;
 4. Je bent ondernemend, oplossingsgericht en klantgerichte werkhouding
 5. Je bent een teamplayer die eager is als het gaat om nieuwe ontwikkelingen;
 6. Ook ben je creatief, leergierig, analytisch sterk en communicatief aardig.
Het aanbod:
 1. Een aantrekkelijk salaris tussen de € 2.000,- en € 2.500,- bruto per maand;
 2. 25 akantiedagen, vakantiegeld plus de mogelijkheid om dagen bij te kopen;
 3. Gratis OV-jaarkaart, collectiee ziektekostenverzekering en reiskostenvergoeding;
 4. Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 5. Jonge, informele werksfeer waar je eel verantwoordelijkheden, creatieve ruimte en vrijheid krijgt;
 6. Tot slot een aantrekkelijke bonusregeling!
Iets voor jou? 
Klinkt deze vacature als een baan die goed bij jou past? Hecht jij namelijk veel waarde aan creatieve vrijheid en wil je aan de slag in een zelfsturend team? Reageer dan door je CV en/of reactie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. te sturen of bel ons op 020 8203 666 voor meer info.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg